2013. április 23.

Raine Miller - Meztelenül

" Brynne Bennett, a Londoni Egyetem ösztöndíjas amerikai hallgatója jó kislány módjára éldegél Londonban. Próbálja rendbe tenni kisiklott életét, keményen tanul, részmunkaidőben pedig fotómodellkedik. Egy nap Ethan Blackstone, a sikeres angol üzletember megveszi a lány aktképét, és rögvest magának akarja Brynne-t – vágyait gátlástalanul a tudtára adja, nem ismeri azt a szót, „nem”. Domináns természete magával ragadja, foglyul ejti Brynne-t, holott ő még egyre múltjának démonai elől menekülne. Titokzatosság lappang a kapcsolatukban, és hatalmas rejtélyek bújnak meg a háttérben.
Vajon megszabadíthatja-e Ethan a múltja terhétől Brynne-t? És hagyja-e Brynne, hogy ezt megtegye, mielőtt az újra felszínre törő múlt szelleme végleg elpusztítaná egy szép jövő esélyét? "

„Ez a kép mindent megváltoztatott. Más ember lettem, ahogy ránéztem, és vissza se tudtam változni többé, főleg miután találkoztunk az utcán azon az éjjelen. Az egész világ megváltozott körülöttem egy fénykép miatt. Egy gyönyörű amerikai lány fényképe miatt.” – Ethan Blackstone


Kiadó: Ulpius

Kiadás éve: 2013

Oldalak száma: 224 /ebből leszámítva a másik könyvrészletet/

Ára: 3499 Ft

Aki ismer valószínű tudja rólam, hogy lehet egy kicsit különc egyén vagyok, de én imádom mint a Szürke trilógiát és a Crossfire sorozatot is. Így nem is volt kétség, hogy ezt is be akarom szerezni.
Már rögtön az elején tudtam, főleg a borítójába szerettem bele.

Ahogy meg is jelent viszont jöttek a talán annyira nem várt negatív vélemények amitől én is kételkedni kezdtem picit. De még így is úgy voltam vele, hogy mindenképp elolvasom, maximum vagy én leszek az egyetlen olyan ember akinek tetszik vagy pedig én is beállok a többiek mögé és nem fog bejönni.
Hát sajnos ahhoz képest amennyire vártam meg ilyesmik az utóbbi igazolódott be.

Aki még nem olvastam itt látja a könyv fülszövegét is és majd eldönti, hogy akarja e.

Jöjjön először a történetről egy kicsi:
Összességében én saját magam nem tartom írónak, így sem, hogy pár történetet már befejeztem így blogon, de ahogy ez meg volt írva, komolyan ha valaki így elém rakja magát a történetet hát szerintem még én is jobban megírtam volna, vagy éppen bárki más.

Egyszerűen a fejem fogtam néha, hogy milyen lett. A szereplők is a főszereplő Brynne aki csupán egyetlen pillantás után jóformán egy idegen pasi kocsijában köt ki. Ez még talán nem is annyira gáz bár nézzen ki akármilyen jól egy pasi én azért lehet,hogy kétszer meggondolnám.

És szinte rögtön hipp hopp bele is szerettek egymásba,jött a töménytelen szex. Bár a gyors szerelem és a hozzá tartozó dolgok nem is csoda, hiszen elég rövid lett a könyv így rendesen össze is lett csapva. Ami a sok szexet illeti, oké a Szürke óta elég nagy a kereslet az ilyen történetek iránt de ahogy ezek a részek ebben megvoltak írva nem is tudom talán túlságosan vulgáris volt nekem néhol.

A történetben sem volt semmi érdekes, lehetett volna jócskán több fantázia az írónőben mert nem kicsit hajazott egy másik ilyen történetre. A karakterek Brynne és Ethan is egyáltalán nem fogtak meg, olyan semmilyenek voltak számomra.
Megismerkedtek, sok sok szex na jó talán a végén kiderült miért is akadtak az elején össze ebből persze a végén történt az ami, de ennyi.Ráadásul ahogy közeledtem a vége felé, és rémlett, hogy láttam az interneten hány oldalas a könyv ott pedig azt hiszem 200 fölött volt még "picit" örültem is, hogy na mi történt talán hosszabb? Hát a fenéket. Az utolsó nem is tudom hány oldalon másik könyvből van részlet. Így aztán tényleg sok volt a nem kis csalódás ez a könyv miatt.

Szóval abszolút semmilyen az egész, és ami még inkább kiakasztott mikor először hallottam, hogy ki milyennek találta maga a könyv ára és az oldal számok.

Aki megvette vagy látta tudja, hogy nem egy hűű de vastag könyvről van szó nem mellesleg kis híján 4000Ft-ot elkérnek érte. Hát annyi biztos így, hogy ilyen véleményeket hallottam róla ennyit biztos nem adtam volna ki érte. A hétvégi Könyvfesztivál alatt szereztem be de szerencsére "ismerőstől' így csak féláron, de erre annyi is bőven sok volt.

Egyedül komolyan mondom a szép borítója miatt érte meg, mert az már az első perctől kezdve tetszett. Semmi másért.

Nem mondom, hogy a következőt nem fogom megvenni, de biztos, hogy valahogy beszerzem majd és nem fogok ennyi pénzt kiadni érte. Már csak kíváncsiságból is :D de azt is lehet, sőt szinte biztos vagyok benne, hogy csak a borító miatt fog tetszeni.

A következő rész borítója: 





Értékelés:          
 



6 megjegyzés:

  1. Szia! :)

    Tetszik az értékelésed, én is egy pontot adtam neki. :D Egyetértek, az egyetlen jó ebben a könyvben az csak a borító. A tartalom silány. Ettől bárki jobbat ír, még mi is, ha kint élnénk, tisztára meggazdagodnánk. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Köszi én is épp most olvastam a tiéd. Hát igen ez csak ennyit érdemelt. Ugye? ilyen sőt még jobban akár mi, vagy bárki összerak :)

      Törlés
  2. Szia drága Lizzy!
    Hát én még nem olvastam a könyvet. Itt pihen a gépemben elektronikus formában, de amilyen negatív véleményeket hallottam róla... Hát nem is tudom... Elolvasom egyszer, de ha tényleg ilyen összecsapott a könyv, akkor nem táplálok iránta hamis reményeket.:)
    Köszönöm az összefoglalódat és örülök, hogy megnyitottad a blogot. *-* Már most oda vagyok érte és alig várom, hogy a következő véleményedet olvashassam a már általad kiolvasott könyvről.:)
    Millió puszi: Beus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Beusom :)
      Köszönöm, hogy benéztél és itt vagy.
      Hát igen erről a könyvről ennyit. Most ami épp kint vagy azt olvasom azzal kéne haladni de holnap jön a következő könyvről vélemény.
      És köszönöm. Sok puszi neked <3

      Törlés
  3. Szia!
    NA akkor megnyugodtam hogy nem csak én találtam ennyire rossznak a könyvet. Nekem a szürke és alkonyat keveréke jutott eszembe, egy kicsit innen vett el az író egy kicsit onnan. Én is fél áron szereztem be, de én még ezt is sokaltam érte. Részemről írtam is a kiadó honlapjára, mert ez nem valami tisztességes így. Ha bárki meg akarná venni biztos lebeszélném róla.
    Köszi az értékelést a könyvről. :)
    Kate

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszi, hogy benéztél. Igen, úgy néz ki erről a történetről mindenkinek ugyanaz a véleménye :))

      Törlés