2013. október 26.

Örökké a csajom + még valami :)

Egy rövidebb ajánló így estére, most csak ennyire futja de ezt/ezeket muszáj :))

Elsőnek az Örökké a csajom az Ulpius ház egyik új könyve:

Sosem hittem volna, hogy rocksztár lesz belőlem. Az egész életem előre eltervezett volt. Futballozás a főiskolán. Bekerülni a Nemzeti Futball-ligába. Házasság a középiskolai szerelmemmel, majd boldogan élni, míg meg nem halok.

Mindkettőnk szívét összetörtem aznap, amikor közöltem vele, hogy elmegyek. Fiatal voltam. A magam szempontjából jó döntés volt, ám kettőnket illetően nem volt az. Lelkem bánatát zenében sírtam el, de őt soha nem feledtem. Az illatát… A mosolyát…
Most hazafelé tartok.
Tíz év telt el.
Remélem, képes leszek mindezt elmagyarázni neki ennyi idő után.
Még mindig utána sóvárgok. Ő az én örök szerelmem…
 Egy kis fülszöveg és értékelés :)

 

Az új könyveim közül ezt olvastam másodikként és eddig ez vezet. Imádtam.
Már a fülszövegét is, noha arról sok esetben gondoltam már jónak egy sztorit ami végül csalódás lett de ez nem volt az.
Jól kitalált történet amire nem mondom, hogy teljesen újdonság de legalábbis nem annyira olyan mint a legtöbb történet amihez volt szerencsém. Mindenből annyi volt benne amennyi kellett az alaptörténet is nagyon tetszett. Jól kitalált és megírt történet. Liamet egyenesen imádtam, nagyon bírtam a pasit. Noha a történet eleje – lehet, hogy csak engem – de megríkatott. Aki olvasta, olvassa tudja mire gondolok. De mégis ez hozzá tartozott és egy szuper történetet olvashattunk.
Josie is szimpatikus volt, a többiek is igaz Nicket ki nem állhattam. Nem is tudom miért :D de igaz ő jelenléte is kellett, hogy végül is jó legyen a töri :))
A szereplőket összességében nagyon megkedveltem, akadt benne szenvedély és romantika is persze de ami az előbbi illeti nem volt benne csak pont amennyi kellett és amennyitől tökéletes lett.
Ez volt az a könyv ami Ulpiusos és ezt mondom, hogy minden forintot megért mert se perc alatt kiolvastam és bátran merem ajánlani. :)

____________________________________________________________

A másik nagy szerelmem is megkaptam ma: Travis Maddoxot <3

Mégpedig a Gyönyörű sorscsapás dögös pasiját. Aki olvasta tudja miről van szó, mert itt a történet második könyve, ami végül nem mondható akkora újdonságnak, hiszen az első könyv csak ezúttal a pasink Travis szemszögéből. Hát mit ne mondjak imádom őt és majd meghalok,hogy olvashassam :) de sajna picit várnia kell mert délelőtt elkezdtem valami mást olvasni.
Veszedelmes sorscsapás és Travis végre az enyém ezért megérte a mai nap. És Angyalsorsos jegyzettömb ajándékba, Maxim kiadó köszönöm a hiper gyors szállítást is mert dél körül rendeltem és estére megvolt. 



Értékelés:          
 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése