2014. november 22.

Bella Andre - Menekülés a szerelemtől

Csak egy éjszaka
Marcus Sullivan mindig felelősségteljes fivér volt, apjuk halála után gondoskodott hét testvéréről. Ám amikor az általa tökéletesen megtervezett jövő hazugságnak bizonyul, Marcusnak egyetlen meggondolatlan éjszaka elég hozzá, hogy megszabaduljon az egésztől.
Nicola Harding, a popénekesnő, akit az egész világ csak Nico néven ismer, igazi szexbálvány. De ez hazugság. Miután csúnyán elárulták, senkit nem enged közel magához, nehogy megtudják, ki ő valójában… vagy megint megsebezzék. Különösen azt a fantasztikus idegent a bárban nem engedi a közelébe…
Nicola és Marcus megegyezik benne, hogy csak egy éjszakát töltenek el egymással. Ám ehelyett szorosabb kapcsolatba kerülnek, mint bármelyikük el tudta volna képzelni…

Bella André az erotikus romantikus családregények műfajának nagysikerű írónője, a New York Times bestseller szerzője. Érzékenyen megírt történeteit már több mint tíz országban olvashatják rajongói. A Sullivan család-sorozatban megismerhetjük a testvérek, a hat fiú és az ikerlányok izgalmas szerelmi életét.

 Kár, hogy csak 5ig lehet csillagozni mert nálam jóval több. Simán túlszárnyalta az elsőt is, és erősen hajt nálam az idei kedvenc romantikus könyv címéért.

Az első rész után – amiről írtam is, hogy tetszett, de mégis milyen gondjaim voltak vele – tartottam kicsit ettől. De úgy tűnik nem kellett volna. Ugyanis most utálom ezt a pillanatot mert vége. Annyira olvastam volna még róluk.

Ismét megismerhettünk a 8 Sullivan gyerek közül egy újabbal mégpedig Marcussal a legidősebb testvérrel. Akiről nem mellesleg egy kicsit már az első részben is olvashattunk.


Akkor írtam is, hogy abban Chase engem annyira nem fogott meg mint pasi, na de ebben Marcus? Sőt már az előzőben volt egy olyan sejtésem, hogy Marcus lesz a pasi aki a Sullivan fiúk közül be fog jönni. Hát nem is tévedtem.

Teljesen odáig vagyok a pasiért. Annyi a baj csak, hogy a valóságban ilyen férfi nem létezik. Pedig szerintem minden nőnek jöhetne egy ilyen. :)
Megismerhettük tehát a legidősebb Sullivant, valamint a híres Nicolát.

Nagyon tetszett a kettejük története. Marcus ugye a legidősebb Sullivan gyerek,36 éves. Ez a része a karakterének különösen tetszett. Főleg, hogy a lány Nicó csak 25 éves. Tetszett a korkülönbség dolog köztünk. Hiszen Nicó fiatal, míg Marcus idősebb és tapasztaltabb. Mégis tökéletes párt alkottak.
Remekül illettek egymáshoz. Már az első pillanattól imádtam őket, külön külön együtt aztán meg pláne.

Ugyanakkor nem is a kor különbség jelentett problémát ugye a párnál, hanem mint sejthető Nicó foglalkozása aki híres popsztár.

Kíváncsi voltam az első találkozás, éjszaka után és mindezek a nevezzük gondok mellett, hogy alakul a kapcsolatuk.

Az író nő pedig nem okozott csalódást.
A könyv minden oldalát imádtam.

Az első pillantástól akkor a klubban, az első éjszakától amit újabbak követtek, az együtt töltött pillanatok, a kettejük közt szikrázó levegő, a bonyodalmak és ezekre a megoldások egy fantasztikus történetet adtak.

Marcus személyében pedig egy fantasztikus embert, férfit ismerhettünk meg. Aki élete nagy részét annak szentelte, hogy segítse az édesanyját és a testvérei mellett legyen. Végre neki is kijárt, hogy odafigyeljen a saját életére és, hogy megtalálja a boldogságát. Nicóval akit szintén nagyon megkedveltem, remek párost alkottak.

Egyszóval aki olvasta az első részt, és egy kicsit is tetszett neki akkor ez egyenesen Kötelező. És garantált, hogy ahogy én is jártam rögtön te is beleszeretsz Marcus Sullivanbe. Igaz ahogy láttam jó néhány történetet olvashatunk még a Sullivan családról így is biztos állíthatom, hogy nekem Marcus a nagy kedvenc. Imádom. Csak ajánlani tudom mindenkinek a történet, ha egy jó kis romantikus, szenvedélyes történetre vágynak. Én letenni is alig tudtam pedig akadt, hogy egy kis időre meg kellett váljak tőle. De kiolvasva, és imádva :)




Értékelés:          
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése