2014. november 22.

Georgia Cates - A fájdalom szépsége

Jack McLachlan iparmágnás a borászat nagyágyúja, egyben Ausztrália legkapósabb agglegénye. Sikerei és vagyona miatt nem ismeretlenek számára a romantikus kapcsolatok bonyodalmai, a zűrös helyzetek elkerülése érdekében extrém szabályok szerint randevúzik. A maga egyszerűségében, kötöttségek nélkül élvezi a gyönyörű hölgyek társaságát. Kapcsolatait üzleti megállapodásként kezeli, minden egyes alkalommal ugyanolyan feltételek szerint. Nincs hosszú távú kapcsolat. Nincs valódi személyazonosság.
Az ő játéka, az ő szabályai. Többnyire elégedett a megszokott játszmával, ám amikor Laurelyn Prescott belép az életébe, muszáj stratégiát váltania. Az új játékos ugyanis minden korábbitól különbözik. Jack világa a feje tetejére áll, amikor három hónapig tartó viszonyba bonyolódik a gyönyörű, amerikai zenésszel. Semmi sem a tervek szerint történik, és Jack egyre több és több szabályt áthág a lány kedvéért. Laurelyn nem is tudja, milyen kivételesen közel kerül ahhoz, hogy olyasmivé váljon, amelynek lehetőségét a férfi elképzelni sem merte. Miatta borul minden játékszabály.
A fájdalom szépsége felnőtteknek szóló kortárs regény, a fiatalabb olvasók számára a felnőtt tartalom miatt nem ajánlott.


 Nem éppen mondhatni, hogy olyan sok újat mutat a könyv, mert már a fülszövegből sejthető, hogy ismét egy olyan könyv ami manapság tonna számra jön ki. Mégis a legtöbbje közel sem éri el azt a szintet amire azt lehet mondani, hogy jó.
Hát ez bőven megütötte a nagyon jót a mércén.

Elég sok ilyen típusú könyv már megírva is nagyon gáz, de ez cseppet sem.
Annyira megfogott, hogy képtelen voltam letenni. Abszolút ízlésesen, pont úgy van megírva ahogy lennie kell. Mindenből annyi amennyitől szerintem szuper lett a történet.

Nagyon is szerethető karakterekkel. Mind a női főszereplő nagyon jó lett, Jackről pedig már ne is beszéljünk <3 Bár mint célozgattam maga a történet elég kiszámítható mégis teljesen leköti az olvasót.

Egyenlőre még mondhatni alakulnak a dolgok aztán meglátjuk mit tartogat a másik két rész de első részként szerintem pont jó mert lesznek még izgalmak majd.
Nekem nagyon tetszett. Pláne az utolsó pár oldal aminek hála betekintés kaphattunk a folytatásba. A borítón pedig a trilógia másik két részének is megvan a borítója, amit a végének hála nagyon várok. Remélem hamar érkezik.Én csak ajánlani tudom :)



 A következő két rész


"– Hallgass rám, Laurelyn. A legjobb módja, hogy túl legyél valakin, ha befekszel valaki más alá."

" Ölelése szavak nélkül is magáért beszél."




Értékelés:          
 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése