2014. november 22.

Jennifer Probst - Elhibázott házasság

Carina Conte az egyetem elvégzése után Bergamóból az Államokba költözik, hogy besegítsen a bátyjának, Michaelnek, aki Amerika leggyorsabban terjeszkedő pékség-hálózatát irányítja.
Vannak azonban dolgok, amik nem változnak. Carinát a családja továbbra is kislánynak nézi, és meg akarják szabni minden lépését. Ráadásul három bombázó nővére mellett továbbra is ő a rút kiskacsa. Természetesen Max, a vállalat új vezérigazgatója is levegőnek nézi.
Legalábbis a lány szerint. Mert valójában csak arról van szó, hogy Max tudja: Carina tabu. Nem kockáztathatja miatta az állását és a barátságát Michaellal. Ámor azonban szokás szerint fittyet hány az emberek terveire…
Egy konferencián Max és Carina egymásba gabalyodnak. A forró éjszakát követően a hagyománytisztelő olasz család rájuk kényszeríti a házasságot. Maxet teljesen készületlenül éri a dolog, és Carina is dúl-fúl haragjában. Az újdonsült férj hamarosan kénytelen megtapasztalni, hogy a pokol összes ördöge sem ér fel egy olyan nővel, aki nem hajlandó beletörődni a sorsába.


 Nem is kellett több erre a pokolian meleg napra mint ez a jó könyv. Na igaz lehet, hogy hidegben jobb lett volna.
Az első két rész után és már ezt is olvasva hivatalosan is ez a kedvenc részem a sorozatból. És persze egy Max Gray nekem is.

Már a sorozat második részéből ismerhettük Carinát aki már akkor teljesen odáig volt ezért a pasiért. Carinát aki időközben felnőtt nő lett, ugyanakkor ismét szembe kellett nézzen ezzel a pasival. Már akkor kíváncsi lettem volna miként alakulhatna ez a kapcsolat a lánnyal – aki imádta ezt a pasit, a testvére barátját – és a fiúval aki mindig is kislányként és a húgaként tekintett a lányra. Maga a történet nem is tudom nem volt újdonság. Hiszen adott egy lány aki időtlen idők óta bele van esve a bátyja barátjába aki eddig csak húgicaként tekintett rá. És mivel közösen kell dolgozniuk Maxnak ideje észrevennie, hogy az a kislány aki mindig is rajongott érte igazi nő lett.
Szóval így semmi extra nem lenne a történetben, mégis már az első oldaltól imádtam ami a két barát Max és a már ismert Michael beszélgetésével kezdődött.
Onnantól pedig, hogy Carina megjelent és a közös munkával a történet is elkezdődött nemtudtam letenni.

Imádtam kettejük párosát.

Maxot, a szexi és dögös pasit, mert ugye miért is lenne másmilyen?Nem is csoda, hogy Carina mindig is odáig volt Maxért. Ki ne lenne egy ilyen pasiért? Carina is nagyon szimpatikus volt. Nagyon bírtam őket együtt, ahogy húzták egymás agyát, Max jeleneteit egy egy felbukkanó másik pasinál, a pillanatokat amikor végre engedtek a csábításnak. Noha mindkettőjük részéről voltak sötét felhők amik beárnyékolták a kapcsolatukat, tetszett ahogy az író nő megírta a történetüket.
Minden percét élveztem a könyvnek, és jó volt a két korábbi könyv főszereplő párosairól is ismét olvasni amellett, hogy elmerülhettünk Carina és Max történetében. Eddig minden kétséget kizáróan ők a kedvenc párosom. :)

 

Értékelés:          
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése