2014. november 22.

Julie Kenner - Kínzó vágy

A nagy sikerű Rabság trilógia szerzője újabb háromkötetes sorozattal jelentkezik. Főhőse Angelina, aki gazdag nagybátyja után nemcsak egy hatalmas házat, hanem három udvarlót is örökölt. Az egyik Evan, egy titokzatos, megfejthetetlen üzletember, akitől Jahn bácsikája óva intette, és akinek külön végrendeletben tiltotta, hogy a lány közelébe kerüljön.
Angie azonban küzd a ráerőltetett szerep ellen. Lina szeretne lenni, aki legalább annyi szerelmet tud adni, mint amennyit el akar venni. És soha, semmilyen más férfit nem képzelt el maga mellé, csak Evant…









Az írónőtől én a Stark trilógiát is szeretem, de ez még jobban tetszett.

A karakterek, mind a történet noha abban olyan sok újdonság nincsen, Szerintem sokkal jobb mint az előző sorozata.

Visszatérve a karakterekre igencsak jól sikerült szerintem mind Evan mind Lina karaktere. Nagyon bírtam őket együtt. Akárcsak a többi „lovagot is”. Szerintem mindenből pont annyi volt benne amennyi kellett. Igaz ahogy írtam sok újat nem mutatott olyan mint a többi hasonló erotikus történet. Mégis nekem nagyon tetszett az elejétől fogva tartott nem is tudtam letenni.


Nagyon tetszett, imádtam Evan és Lina párosát.

De persze kíváncsian várom a másik két srác történetét is. Ez különösen tetszett a trilógiában, hogy noha imádtam az első párost örülök, hogy nem mind a három rész róluk fog szólni, hanem a többi karaktert is megismerhetjük.

Már alig várom :) Addig is még pluszban kaptunk egy kis előzetest a következő részből. Tuti az is nagyon jó lesz.




Értékelés:          
 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése