2015. február 28.

J. Lynn Wait for You – Várok rád


 A 19 éves Avery Morgansten, annak a bizonyos 5 évvel korábbi rettenetes, egész életét megváltoztató Halloween bulinak az emlékei elől menekülve, beiratkozik az otthonától több ezer kilométerre levő főiskolára. Amire azonban soha nem számíthatott volna, hogy éppen az a fiú kezd érdeklődni iránta, aki egyetlen pillanat alatt összetörheti Avery, gondosan felépített jövőjét.
Vannak dolgok, amiket meg kell élni…
Cameron Hamilton 190 centi magas, szikrázóan kék szemű, szívdöglesztő srác, akinek csodálatos képessége van arra, hogy elérje, Avery megint olyasmikre vágyjon, amikről úgy gondolta, hogy régen kiölték belőle. Nagyon nem jó ötlet összejönni vele. Ugyanakkor lehetetlen semmibe venni a feszültséget, amely kettejük között támad, és amely felszínre hozza Avery lényének, addig nem tapasztalt oldalait.
Vannak dolgok, amiket nem fojthatunk magunkba…
Amikor azonban Avery váratlanul fenyegető e-maileket és telefonhívásokat kezd kapni, már kénytelen szembenézni a múltjával, amit szeretett volna rejtve tartani. Van ugyanis valaki, aki nem engedi, hogy elfelejtse azt a bizonyos éjszakát, amikor minden megváltozott. Vajon sikerül végül feldolgoznia magában, hogy felszínre kerül ez a rettenetes igazság? És Cam mellette áll majd, hogy támogassa?
És vannak dolgok, amikért megéri harcolni…



Hát nagyon vártam ezt a könyvet már csak azért mert az író nő Lux sorozata óriási nagy kedvencem és kíváncsi voltam, hogy egy úgymond olyan történetben ami normális és nem földön kívüliek vannak benne mit tud alkotni. Kicsit várni akartam vele míg az elkezdetteket befejezem de képtelen voltam így nekiestem végre.

Kezdésnek tehát megismerhettük a fülszövegben már említett Cameront. Kezdésnek ami őt illeti Jennifernél nem is csalódtam Daemon után ugyanis ismét egy tökéletes pasit kaptunk. Irtó dögös, jóképű, hihetetlenül kék szemeivel egyszerűen már így tökéletes. És ha még nem lenne elég egy olyan pasi aki süt, főz na ez azért már valami. (Egy ilyet nekem is. Kár, hogy nem létezik ilyen) Ugyanakkor remek barát, testőr :) ja és nem akármilyen háziállattal rendelkezik. Na ezt imádtam a történetben mert egy ilyen fickó mellé nem éppen egy Raffaelló nevű teknőst képzeltem el de imádtam ezt a részt :) Egyszóval egy nagyon helyes, szimpatikus pasit kaptunk a személyében. Akiről azt írta a fülszöveg, hogy egy leány álom. Hát ilyen részen kicsit többet reméltem. Valahogy inkább egy Travis típusnak gondoltam de a kinézet ha stimmel is egészen mások. Ő nekem nem is tudom túlságosan jófiú volt. Ahhoz képest, hogy milyen álom pasinak alkotta meg Jennifer nagyon nem is volt nő ügye, pedig ilyen fronton akár lehetett volna ezt ami volt egy kicsit több kavar. Na de erre a részre még visszatérek.

Ugyanakkor Cam mellé megismerhettük Averyt. Az ő karaktere is tetszett, de nemtudom alap járaton nem voltam annyira elszállva az egésztől mint a másik imádott sorozatánál. Visszatérve a lányra, úgy néz ki a Fifty típusú erotikus írások mellett ezek még a menők mostanság amiben valamilyen szinten testileg, lelkileg sérült fiatalokról van szó. Ilyesmiben érintett Avery is aki egy teljesen új helyre, új iskolába menekül a múltja elöl és ismeri meg Camet. Ami ezt a bizonyos múltat illeti szerintem semmi új nem volt benne, ha nem is lett nyíltan kimondva az elején mi történt a lánnyal rögtön sejthető volt. Persze ez sem piskóta amin keresztül ment, de ilyen téren lehetett volna szerintem kicsit kreatívabb az író nő.

Ami a páros kapcsolatát illeti már az ahogyan indult is nekem rögtön olyan Gyönyörű sorscsapás feelingem volt. De ahogy írtam hiába volt persze szimpatikus Cam is nem egy Travis sajnos.
Barátok vagyunk, de vonzódunk is egymáshoz. Bírtam őket együtt persze, de nekem már nagyon elhúzták. Amolyan nagyon alap semmi érdekesség vagy egy kis balhé, bonyodalom ami feldobta volna a történetet.

Pedig annyira vártam a történetet még örültem is, hogy jó vastag könyv engem annyira nem fogott meg. Nem mondom azt rá, hogy hű de imádom és még egyszer elfogom olvasni. Lehet csak velem van a baj, de . . . .  én mást vártam. Mind például a srác karakterétől persze ilyennek is kell lenni meg azért tudott ő kemény is lenni de nekem túl jófiús volt már ez. Lehet, hogy azért is mert inkább a rossz, rosszabb fiúk jönnek be nemtudom.

Nem vagyunk egyformák lehet, hogy más imádni fogja nekem olyan egyszer olvasós volt. Valahogy sokkal jobbra számítottam. Van ilyen. De összességében tényleg nem rossz de nem voltam annyira elszállva tőle.

Viszont ahogy néztem és a karakteres képen is látható a cím még egyszer majd olvashatunk a párosról egy rövidebb részben Trust in me címmel. Ugyanakkor akad még néhány része a sorozatnak ahol az itt megismert karakterek történeteit is olvashatjuk. Na ez azért felkeltette az érdeklődésem és attól függetlenül, hogy ez annyira nem jött be mindenképp megnézem majd a folytatást is:

 



Értékelés:          
   



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése