2016. február 10.

Ismét egy nagyon várós és nagyon boldog :)

Sziasztok! Úgy tűnik egyre több remek hír érkezik a várható megjelenésekről. Meg annyira nem is mert nekem májusig könyv stop na de azért örülünk :) és nagyon várjuk őket.

Ezúttal pedig egy másik nagy kedvenc magyar írónőm újabb könyvéről jött hír.


Ő pedig Anne L. Green. Az említett könyv pedig A remény hajnala sorozathoz érkezik vagyis az első részből már megismert egyik szereplő Alexander Cross történetét kapjuk meg. Nagyon örültem mikor annak idején megtudtam, hogy róla is kapunk egy sztorit mert az említett könyv főszereplői mellett imádtam a pasit. Szóval most nagy az öröm :)

Az írónő egy kis szösszenetet is megosztott velünk:


“A nevem Alexander Cross. Én vagyok a veszedelmes, vakmerő csábító, a határtalan gyönyörök legfőbb rajongója. Az erotikus hódításaimat hobbinak tekintettem, a kapcsolataimból kizártam minden lehetséges érzelmi kötődést, életem elsődleges célja újabb és újabb nő meghódítása. Szándékaimat sosem titkoltam, éppen ezért nem is értettem, mit esznek rajtam olyan nagyon a nők? Tényleg ennyit jelentene a külső? Az előkelőség? A gazdagság? A szép szavak? A szemtelenség valóban lefegyverző lenne? Vagy talán csak a rossz, a bűn, a gonoszság izgalma csalogatja őket?"
De mi történik, ha egy ilyen férfi beleun az addigi egyhangú, felszínes és érzelemmentes életébe és önmaga elszámoltatása közepette véletlenül elgázolja azt a nőt, aki életében először másképp tekint rá?
Szerintetek megszelídülhet egy vérbeli szívtipró?"

Ő lenne az és márciusban érkezik  juhúúúú :) Nagyon várjuk ha lesz hííír vagy majd pl egy borítóóó :)

Addig is infók és sok minden az írónő fb oldalán: KATT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése