2016. március 19.

Anne Eliot - Toplistás szerelem

Hunter tudja, hogy az a balhé a kocsival hülyeség volt. De hát egy popsztártól mindenki azt várja, hogy őrültségeket csináljon, nem? Emiatt még nem kéne az anyjának meg az ügynökének száműznie őt a nagynénjéhez egy isten háta mögötti kisvárosba. Na és kit kérnek meg, hogy segítsen neki álruhában elvegyülni a helyi gimiben? Valami flúgos kiscsajt, aki fiúk közelében teljesen lebénul, és/vagy véletlenül kiüti őket. Remek… De fura módon a világhírű énekestől a már-már kórosan félénk Vere valamiért mégsem jön zavarba, sőt Hunter mellett be nem áll a szája, imád vele lógni, és folyton pasiszerző tippekért nyaggatja. Vagyis a tinilányok millióinak bálványa pillanatok alatt a barát zónában találja magát. Na ehhez azért neki is lesz egy-két szava...


Már a fülszövegèbe beleszerettem és tudtam, vagyis reméltem, hogy tetszeni fog. Nálam igencsak megoszlanak a vèlemènyek ezekről a LOL könyvekről. Nagyon sokan imádják őket, sokan az összeset. Hát én elég sokat elolvastam belőlük de eddig engem teljesen csak kettő fogott meg. Amire azt mondom, hogy nagyon szerettem. 

Az egyik a Cinder ès Ella valamint a Szívzűrterápia strébereknek. Remèltem, hogy ez lesz a harmadik. Nos mindjárt kiderül. 

Először a fülszöveg mellett amit imádtam az a borító. A legtöbb könyvé nem jött be ennél először az tetszett meg. Na de jöjjön maga a történet. 

Kezdésnek kapunk egy híres popsztàrt Huntert. Aki nem kis gondokkal küzd ès akit ezért az anyja ezek miatt egy időre el akar dugni a világ elöl. Ès persze mi erre a legalkalmasabb hely? Hát egy isten háta mögötti kisváros. 

Itt bízzák meg az egyik helyi családot pontosabban a testvérpárt Vere-t ès Charliet, hogy segítsenek a srácnak és álcázzák őt. 

Vere az aki inkább a gondjaiba veszi Huntert. Akivel meglepő módon az első pillanattól jól kijönnek. Mert tudjuk a lànyról, hogy nem éppen van toppon ha fiú van a közelében. Hunterrel viszont màs a helyzet. Eltudnak beszèlgetni, viccelődni anèlkül, hogy a làny zavarba jönne vagy bármi kínosat csinálna. 

Nagyon jól megvannak. És egy kicsit meglepő módon a sràc az aki itt rögtön odáig van a lànyért. Àltalában fordítva van plàne ha egy helyes popsztàrt kapunk. De itt ez is èrthető mert a lány már régóta szerelmes egy pasiba. Akinek a megszerzéséhez Hunter is hozzásegíti. Mert Vere és Hunter csak barátok. Vagy mègsem?

Na de ne rohanjunk annyira előre. Hunter nekem nagyon szimpatikus volt. Attól függetlenül, hogy mèg igen fiatalokat alakítanak nagyon érett, felnőttes a gondolkodása ami nagyon tetszett a karakterében. 

Vere is szimpi volt a maga pirulós, álmodozó módján. Sokat àlmodozott főleg ha a kiszemelt srácról volt szó de ebben a korban érthető is. Első szerelem ilyesmi.... Hunterrel teljesen mások voltak. Szerettem a közös pillanataikat. Màr csak azért is mert a pasi mint mondtam igen érett gondolkodású a korához képest és nem csak egy bizonyos dolgot akar a lànytól. Helyesek voltak együtt. Noha ez a nagytesónak nem is mindig jött be mert ő a haverja pártjàn állt akiért Vere mindig odavolt. 

Gubancok is akadtak ezekből kifolyólag de semmi extra. Ami várható volt. Hiszen egy híres sztàr bújkál a kisvàrosban. A többi sejthető. Hogy mi is sül ki ebből. 

Ami talán nekem annyira nem jött be a lànynál az a bizonyos màsik sràc akiért odavolt. Nekem az sokkkkk volt. Hogy annyira istenítette holott a vak is làthatta mire hajt a pasi. Nem bírtam őt. Annyira, hogy a neve se ugrik be :D  és közbe vègig ott volt az orra előtt a tökèletes sràc aki odavolt érte. Épp a szemèt ki nem bökte. Na de ha rögtön észreveszi akkor abban hol a buli ugye? 

Nekem a Vere-Hunter pillanatok kevesek voltak. Persze akadt egy kèt èdes, forróbb pillanat is  de keveseltem. A pasi vègig odavolt egy lànyért míg az egy másikért aztán pikk pakk már Huntert szereti. Lehetett volna több Hunter és Vere. Ez miatt nem volt az a hű de imádtam a törtènetet pedig arra számítottam. 

Persze ezek mellett megvoltak a maguk gondjai amikről olvashattunk és amiket az író a helyére rakott de összességèben többet vártam a törtènettől. 

Lehet màsnak jobban bejön ezèrt olvassátok el és kiderül :)


Értèkelés: 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése