2016. március 28.

Laurelin Paige - Ràd találtam

Hudson Pierce és Alayna Withers szerelme ismét veszélybe kerül. A múlt sötét titkai felszínre törnek, megállíthatatlanul maguk alá gyűrve az örök harcban élő párt. Ahhoz, hogy végleg legyőzzék az ártó démonokat, és szerelmük beteljesülhessen, kapcsolatuknak túl kell élnie az eddigi legnagyobb megrázkódtatást; Hudson Pierce ugyanis veszélyes titkokat őriz, amelyek ha kiderülnek, semmi sem lesz már olyan, mint azelőtt volt… sőt Laynie talán még azt is megbánja, hogy a szívére hallgatott, és úgy hitte, hogy a sors egymásnak szánta őket.

Akárcsak az első két részt ezt is nagyon vártam. Igaz ezt mèg jobban hiszen ez az utolsó rész amiben mindenre fény derül. 

Nem mellesleg remèltem, hogy jobb lesz mint a második rész. Az elsőt imàdtam de nekem a közèpső rész kicsit uncsi volt. Nagyon is kiszámítható. Remèltem ebben azért màs is lesz a sok szexet leszàmítva. 

És igen ebben volt. 


Igaz ami nálam Há és Laynie kapcsolatát illeti főleg Laynie oldaláról làttam javulást. Tudjuk, hogy milyen gondokkal küzdött ès, hogy ez kihatott a kapcsolataira de itt màr egész jól kezelte a dolgokat. Még annak ellenére is, hogy Hudson mèg mindig titkolózott előtte. Na persze Alayna sem tűrte ezt a vègtelenségig. Èn ezt nem a múltja szàmlàjára írtam amikor szintèn nyomozott a pasijai utàn. Ennèl a pasinàl ebben a helyzetben szerintem érthető volt amit tett. 

Bàr nèha jól mondják, hogy van amit jobb nem tudni...

Ugyanakkor mègis a pasi oldaláról is érthető, hogy nem akarta, hogy kiderüljenek a dolgok. Hiszen Hudson Alayna előtt sem volt egy szent. Az viszont tetszett benne - na a dögös külsejét leszàmítva- ahogy belehabarodott a lányba noha kimondani sokkal nehezebb volt neki.

Mindkettőjük kataktere sokat fejlődött erre a részre. Főleg ami azt illeti hogyan kezeljèk a kapcsolatukat. Noha Hudson titkai mèg mindig okoztak gondokat. De azok nèlkül ugye unalmas is lett volna :)

És ha már karakterek akkor Celia..... utálom ezt a nőt. De szerencsére ahogy mondani szoktàk mindenki megkapja amit érdemel... ajjj de gonosz vagyok. Na de èrthető. Utàlatos egy perszóna.



Ami nekem sokkk volt és mostansàg ilyen tèmàjú könyveknél nem ez az első. Az a sok 18 karikás rész. Én beismerem nèha màr átlapozom őket mert oké legyen na de nèha már sokkk. Érdekes de anno mikor èn is írogattam mindig balhé pàrti voltam. Azok íràsa is mindig jobban ment mint a happy. Itt is ezt volt az olvasásnàl. És akadtak gubancok itt is. Na mondjuk lehet, hogy azèrt mert ilyenkor mindig kívàncsi az olvasó hogyan is jönnek a dolgok helyre ha helyre jönnek.

Szóval gàz nem gàz èn bírtam ezeket a részeket. Se veled se nèlküled. Persze a pasi miatt hiszen ott voltak a sokat emlegetett sötèt dolgai amik miatt Alaynának futva kellett volna menekülnie.

Beszèltük utàna ezt a részèt a baràtnőmmel mert persze minden titokra fény derül. Így erre is. Én megmondom őszintén nàlam az utolsó pillanatban esett le a dolog kb mikor Alaynának. Pedig ha visszagondolunk màr akkor ahogy kezdtünk dolgokat megtudni a pasiról akkor tudni kellett volna. Lestem egy picit mikor leesett a dolog de átgondolva nem lepett meg. Jól kitalált mindent az író. Nemcsak ebben a lezàró részben hanem az egészben.

Összessègèben nagyon tetszett ez is. Szerettem ezt a pàrost. Noha eleinte külön külön nem voltak tökéletesek egymàs mellett egyre jobb emberek lettek. Külön és együtt is. Minden aminek kellett a helyére került. Kicsit azèrt sajnàltam mert szerettem olvasni róluk ugyanakkor ideje volt ennek is.

Voltak boldog percek, hullàmvölgyek, érdekes csalàdtagok gondolok itt Hà szüleire, de olyanok is akiket nagyon megkedveltem pl Há húga. Akik mindig a pár mellett àlltak. Kezdve forró pillanatokkal az ismerkedésük alatt, a kapcsolatukban szintèn, őrültségek, veszekedések, kibékülések és sok egyéb de ezek tették szerintem remekké ezt a történetet mèg akkor ha akad akinek nem tetszik mondvàn, hogy sok màr az ilyen Szürkéből indult könyv. Nem vagyunk egyformàk èn szerettem a sorozatot és csak ajànlani tudom.

Ès csak, hogy ne legyen vége kapunk mèg egy könyvet a sorozathoz:


Értèkelés:  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése