2016. március 4.

Rachel Gibson: Szerelmi katasztrófák

ELSŐ KATASZTRÓFA: FÉRFIAK
Faith Duffy nehéz kamaszkor és nagy pofàra esések àrán tanulta meg, hogy a szerelemben nem szabad hinni, mègis egy nagyon gazdag és nagyon öreg fèrfi tökèletes társa lett. A fèrfi halála után azonban nem maradt neki más csak a társtalanság és a magànyos èjjellek. No meg egy nagy halom pénz és egy profi jégkorongcsapat. Pedig Faith nem is szereti a hokit. 

MÁSODIK KATASZTRÓFA: SZENVEDÉLY
Ty Savage-ot a halàlos vonzereje és mèg halálosabb jobb horga méltàn teszi az amerikai és kanadai s hokirajongók kedvencévè. A jàtèkos szeme előtt azonban csak egyetlen cél lebeg: megnyerni a Stanley-kupàt. Nagyon nem vàgyik rà, hogy egy buta liba keresztül húzza a szàmítàsait. 

HARMADIK KATASZTRÓFA: SZERELEM
Faith és Ty első làtàsra megutáljàk egymást, mègsem tudnak szabadulni a màsiktól. Egy gyenge pillanatban engednek a kívàncsisàgnak, és kiderül, hogy Ty több mint amennyit az izmos test és profizmus látni enged, ès Faith sem az a buta ex-playmate. Viszonyról azonban szó sem lehet, ha pedig mèg egymásba is szeretnènek, az kész katasztrófa lenne!


Egy könnyed, remek csöpögős kis történettel jöttem ezúttal.

Mint a cím is mutatja vègre hosszú várakozás utàn jött Rachel Gibson Hokisok sorozatának új része szám szerint a negyedik.



Normál romantikus, néhol vicces pillanatokkal és sok mással az írónő megszokott stílusában. Semmi hű de nagy extra de mégis megszoktuk ezt tőle és szeretjük. Én legalábbis nagyon. Igaz azt sajnáltam, hogy az első három rész viszonylagosan hamar megjelent és azokat nézve erre sokat kellett várni. Na de örülhetünk mert megérkezett.

Ezúttal Faith történetét olvashatjuk aki egy nàla jóval idősebb és gazdagabb fèrfi özvegyeként ismerhetünk meg. Nem èppen mindig ilyen könnyű èlete volt. Már ha most lehet annak nevezni. Hiszen a vagyont leszámítva egy hokicsapatot is örökölt. Aminek valljuk be nemsokan örülnek. Hiszen ki akarna egy fiatal, szőke semmit sem értek a hokihoz nőt a csapat tulajdonosának? Hàt senki. Főleg nem a csapat egyik sztár hokisa Ty. Ő is csak annyit lát a nőben kb mint amennyit a csapattársai a magazinokban amikben Faith szerepelt koràbban. És most övè a csapat. Itt kezdődik hàt a buli.

Kedveltem a sok mindenen keresztülment lányt akiről persze kiderült, hogy nem is annyira szőke mint mindenki gondolja. Az írónő ismèt jól összerakta a karaktereket.

Faith mellé pedig érkezik a sportos, dögös, jóképű hokis Ty akinek csak egyetlen célja van mègpedig a csúcsra jutni aminek a tetejèn a Stanley-kupa vàrja. Ezért sem jön be neki a semmit sem tudó új tulaj.

Semmi extra hiszen vàrható volt, hogy eleinte nem kevés konfliktus és szócsata lesz emiatt kettejük között. Mint az előző regènyekben itt is nagyon bírtam ezeket a részeket.

Ugyanakkor az is vàrható persze, hogy ez a kezdeti ellenszenv előbb utóbb vonzalommá alakul.

Aminek persze egyikük sem akar engedni hiszen, hogy is nèzne az ki? Főleg Tynàl hiszen őt csak a karrierje érdekli.

Na persze azért nem mindig sikerül tàvol maradniuk és ebből kifolyólag akadtak perzselő pillanatok :) és naná, hogy voltak a kapcsolatukat nehezìtő pillanatok is. Hiszen szimplán ugye unalmas lett volna. De persze végül az írónő mindent a helyére rakott.

A kèt főszereplő mellett ha már szereplők akkor nagy kedvenc volt Faith anyja és Ty faterja. Aki olvasta tudja mire gondolok :) a remek karakterek mellè pedig ismét betekinthetünk magába a hokizásba is. Se nem kevés infóval se nem túl sokkal hanem pont élvezhető. Nagyon élveztem. Pláne mivel vizuàlis típus vagyok és szinte láttam magam előtt ahogy olvastam. Imàdtam.

Remek kis törtènet.

Minden percét nagyon élveztem. Tökèletes kikapcsolódás. Mint az elején írtam olyan óriási dologra nem kell számítani már a fülszöveg alapjàn kiszàmítható mit is kapunk mègis minden percét élvezed. Én legalábbis így vagyok vele és a Hokisok tovàbbra is kedvenc sorozat.

Nagyon vàrom majd a következő részt. Bàr azèrt remélem ilyen sokat nem kell várni rá. Bátran ajánlom mindenkinek a sorozatot. Vagy ha tartalom alapjàn akár csak ez jön is be mert semmi olyan nincs benne amiért mindenkèppen kellene olvasni az előzőeket is. Szóval hajrà :)


Értèkelés:  




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése