2016. április 10.

Anne L. Green - Eltitkolt múlt

Megszelídülhet egy vérbeli szívtipró?
„Alexander Cross vagyok, egy veszedelmes és vakmerő csábító, a határtalan gyönyörök legfőbb rajongója. Az erotikus hódításaimat hobbinak tekintem, a kapcsolataimból kizárok minden lehetséges érzelmi kötődést, életem elsődleges célja újabb és újabb nő meghódítása. Szándékaimat sosem titkoltam, éppen ezért nem is értem, mit esznek rajtam olyan nagyon a nők? Tényleg ennyit jelentene a külső? Az előkelőség? A gazdagság? A szép szavak? A szemtelenség valóban lefegyverző lenne? Vagy talán csak a rossz, a bűn, a gonoszság izgalma csalogatja őket?”
De mi történik, ha egy ilyen férfi beleun az addigi egyhangú, felszínes és érzelemmentes életébe és önmaga elszámoltatása közepette véletlenül elüti azt a nőt, aki életében először másképp tekint rá?
Amikor Alex belenéz szépséges áldozata kék szemeibe, minden megváltozik, függővé válik. Megtapasztalja, milyen szeretni, gondoskodni és szeretve lenni. Idővel ráébred azonban, hogy Lexie nem az a nő, akinek hitte, múltja tele van szenvedéssel, titkokkal és fájdalmas rejtélyekkel, ám addigra már késő: elnyeli őt a mély, őszinte érzelem, amit a lány iránt táplál.
Vajon a múlt sötét titkai engedik a fiatal szerelmeseket új életet kezdeni?

El sem kellett olvasni màr úgy is tudtam, hogy imàdni fogom.  Mint mindent ami Anne L.  Green tollàból szàrmazik.  És mielõtt belekezdenék mégegyszer hatalmas köszönöm neki ezèrt a könyvért.  A szokásos fülszöveg mellè ezúttal a sajàt pèldányom képe kerül fel.  Egyenlõre ez a verzió de lesz majd egy kép a könyvrõl amit megígértem az írónōnek.  Nemsokára, májusban 😊

Na de jöjjön maga a könyv.  Már a gondolatát imádtam,  hogy Alex saját törtènetet kap.  Imádtam õt Amy és Matt történetében.  Az pedig pláne boldogabbá tett,  hogy egy szép vastag könyv lett az övè.
A borító pedig stílusváltàson is átesett.  Ez most nagyon más lett mint az eddigiek.  De jó értelemben mert cssk még szebb lett a könyv.  Imádom a borítójàt.  Remek munkát vègzett õ és a kiadó is.  Nagyon köszönjük nekik is de fõleg Anne L.  Greennek ezt a szuper könyvet.  És drága Anne felesleges volt izgulnod mert az eredmények és visszajelzések magukèrt beszélnek.

De jöjjön is a könyv.

Màr A remény hajnalában is imàdtam Alexet.  Mindig is bejöttek az ilyen rosszfiús pasik.  Na nem mellesleg egy igen dögös pèldánnyal van dolgunk Alexander Cross személyében.  Aki minden nõ álma.  Vagyis az lenne.  Mert ahogy megismerhettük ōt anno Amy és Matt történetèben is nem éppen az a tipikus herceg fehér lovon típus.  És ezt sok más mindennel maga Alex is elmondja nekünk.  De lassan beleshetünk ennek a nõcsàbàsznak az àlarca mögé.  Akinek eddig az volt a célja, hogy minnél több nõt vigyen az ágyába.  Volt azonban az életèben egy kèt olyan pillanat ami megváltoztatta Alexet.  A nézeteit az eddig tökéletesnek gondolt életét át kellett értékelje.  Hiszen a barátjának aki immár férj,  családos ember Mattnek voltak idõszakai amikor szüksége volt rá.  Hogy amig nemtudott támaszt nyújtson a barátja  párjának aki neki is jó barátja Amynek és a gyermeküknek. Alex sok mindent elkezdett máskèpp látni.  Ezeket a dolgokat mint feleség,  család õ is hiányolni kezdte az életèbõl. Nagyon tetszettek ezek a részek amikor láthattuk másképp gondolkodni ōt,  megvàltozni.  És mindezt az ō szemèn keresztül..

Ebben a vàltozásnak persze nagy szerepe van egy lànynak is akit az útjàba sodor az élet.  Õ nem màs mint Alexa.  Alex és Alexa. Hàt ezen nemcsak a pàrunk nevette el magàt amikor megismerkedtek.  De maradjunk annàl ahogy Alex hívja õt.  Lexinél.

Egy szerencsésnek mondható balesetnek hàla talàlkozik össze a pàrunk. Itt vàltozik meg mindkettõjük élete.  Alexé mert végre talàl egy nõt aki nem csak annyira kelti fel az érdeklõdését,  hogy az àgyàba cipelje.  És Lexié is akinek Alex egy megmentõként csôppen a nem éppen könnyū életébe.

A lànyról eleinte nem sokat tudunk meg csupàn annyit,  hogy kisfiàval Aidannel nem éppen a legjobb körülmények között él még így is,  hogy mindent megtesz,  hogy jobb életet biztosítson a fiànak.  Ami nem könnyū mert a lànyt súlyós dolgok üldözik.  Amikrõl persze idõvel lehull a lepel.  Ekkor làtjuk,  hogy miken is ment keresztül Lexi. És le a kalappal elōtte hogy eddig eljutott mindezek utàn.

Anne elõtt is,  hogy megalkotta ezeket a karaktereket.  Ilyen hàtterekkel és,  hogy olyan szereplõket kaptunk akiket rögtön megkedvelünk és megszeretünk.

Visszatérve Lexire ezekbõl az okoból érthetõ,  hogy jó ideig kételkedik Alexben.  Na meg a nōcsàbàsz híre sem éppen segit a dolgon. Ugyanakkor õ is megérdemelte, hogy végre valami jó történjen vele.  Meg is kapta Alex személyében.  Akivel a kezdeti surlódàsok ellenére is kezdtett jól alakulni a kapcsolatuk.

Jó volt làtni a sok mindenen keresztülment lànyt és persze Alexet is,  hogy szêpen egyre közelebb kerülnek egymàshoz.

Na és persze itt van Aidan Lexi kisfia aki rögtön odavan Alexért.  Ahogy õ mi is rögtôn megszerettük a kis sràcot.

Visszatérve a pàrosunkra imàdtam õket.  Ahogy a kezdeti bizalmatlansàg utàn egyre közelebb kerültek egymàshoz.  Igaz az a bizonyos szikra a legelsõ pillanattól ott volt köztük.  Ilyenkor persze ha csàbítàsról volt szó làthattuk Alex ezen énjét is.  Persze akadtak forróbb pillanatok is.  Volt,  hogy egy egy meglepõ pillanattal ezen a téren is de Anne mindent remekül kitalàlt.

Mindezek mellett különösen örültem,  hogy miközben Alex és Lexi történetébe merülhettünk bele régi kedvenceink Amy és Matt is sokat jelen voltak.  Nekik is megvolt a maguk szerepe.  Így volt teljes a történet.

Ahogy viszont én elolvastam a fülszöveget elõször amibõl ugye kiderül,  hogy Alex egy nõcsàbàsz én arra gondoltam,  hogy ez miatt akadnak majd fõleg a bonyodalmak. Na persze ebbõl is jutott ki de arra nem is gondoltam amit végül kaptunk.  Volt,  hogy csak pislogtam.  Anne rendesen megcsavarta a dolgokat de minden a helyén volt.  Igaz akadt pillanat amikor az õrületbe kergetett,  hogy akkor ebbõl mi is fog kisülni de szépen a helyére került minden.

Az ember elolvassa a fülszöveget és àtlagos romantikus történetnek gondolnà õ mégis képes volt ebbõl egy cseppet sem àtlagos,  mozgalmas,  izgalmakkal teli történetet összehozni.  Tele szenvedéllyel,  romantikàval.  Olyan karakterekkel akiket az olvasók elsõ pillanattól kezdve megszeretnek.  Nem mindenkinek sikerül ez.  Van könyv aminek beleszeretünk a fülszövegébe akàrcsak az Eltitkolt múltnàl de ugyanakkor a könyvben csalódunk.. De ezek nem Anne L.  Green könyvei.  Õ ismét hozta a formàjàt.  Elolvasva az eddigi könyveit egyre csak jobb lesz.  Amiért csak gratulàlni tudok neki.  És kívànni még sok sok ilyen remek történetet.

És igen erre a kèrdésre is választ kapunk.  😊


Mégegyszer gratula.  Felesleges volt izgulnod.  Imàdtam.  Én is.  Nagy köszönöm mégegyszer a könyvért.

Mi rajongók pedig hamarosan hàla neki és a kiadónak nemsokàra úgy néz ki kapunk valami meglepit.

Valamire ugyanis készülnek a lànyok.



És màs jó híreket is kapunk még majd 😊



Addig is aki egy jót akar olvasni vagyis jókat akkot ezeket a könyveket vegye kézbe:



Értèkelés:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése