2016. április 24.

Lakatos Levente - A tiltás gyönyöre

Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?
Szentesy Igor vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot.
Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?
Az Aranykönyv-díjas Lakatos Levente a Bomlás, a Szeress jobban!, és számos egyéb sikerkönyv szerzője eddig e-könyvben kiadott népszerű sorozata vadonatúj részekkel kiegészítve végre papírkötésben is a rajongók kezébe kerülhet. 

Figyelem, a politikai zsarolással, érzelmi játszmákkal és buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó! 


Olvastam a korábbi véleményeket a könyvről és nagyon sok olyat láttam, hogy Szigor története az első amit olvasnak Leventétől. És, hogy mindenkinek nagyon tetszett. Hát nem is csodálom. Újabb kedvencet avattunk. Én Aktust és Bomlást imádom tőle, megmondom őszintén nekem Barbibé nem jött be sem a régi történet sem az új. Összességében a történet a főszereplővel együtt szóval nem Levente írása az ami nem tetszik. Ha ez valamennyire érthető :D 

Na de ezt imádtam. Sajnos pikk pakk ki is végeztem. Még így is rövid volt pedig itt a részek között nem kellett most várni hiszen egy kötetben olvashattuk a négy részt. Egészen a végéig nem annyira néztem utána szóval örömmel és nem is :D látom, hogy lesz folytatás. Hozzáteszem aki elolvassa a történetet azonnal akarja a folytatást ugyanakkor egy végnek is örülne én legalábbis mert ezek után kíváncsi leszek nagyon, hogy milyen véget szán a szereplőknek Igornak és Lizának. Mostanában sajnos egyre több könyv van aminek nekem nem éppen tetszett a vége. Sejthető, hogy milyen értelemben. Szóval remélem Levente nem lesz gonosz velünk :D de biztos, hogy mint mindig ha teljesen befejezett lesz a történet akkor is remek lesz. Csak győzzük kivárni. 

Na de annyira ne rohanjunk előre. 

Mint a másik két említett könyvéről erről is csak áradozni lehet. Profi munka mint mindig. 


Elképesztően megalkotta ezt a Szigor figurát. Aki nem mellesleg abszolút rászolgált erre a becenévre. Minden tekintetben. Munka, nők...

Imádtam a karakterét. Akárcsak Lizát. Remekül megalkotta őket. Plussz hozzá jön ez a nem könnyű élet amit élnek a politika világában. Nem éppen rajongók ezért a témáért de itt ez is pont annyi volt amennyi kellet, hogy egy remek történetet kapjunk. 

Szigor eleinte igen szigorú karakterével fűszerezve. Lizával aki korábban lázadó életet élt és aki most egy olyan életet él amibe belekényszerítették és amiből talán Igor mellett találja meg a kiutat. Titok hegyek, érzelmek, szenvedély ami egymás útjába sodorja őket és nem is tudják ereszti egymást. Ami idővel sokkal többé alakul. 

Eleve imádom az ilyen történeteket amikben tiltott a viszony, szerelem. Szóval nem volt kérdés, hogy tetszeni fog. 

Az elejétől imádtam a karaktereiket is. Igor minden tekintetben egy olyan pasi akit imádnak a nők és persze meg is akarnak fogni maguknak. Csak, hogy nem mindenkinek sikerül ez. Hiszen cseppet sem hiányzik neki a rózsaszín felhő, a szerelem és a bonyodalmak. De persze túl könnyű lenne ha minden az ő igényei szerint alakulna igaz?

Naná, hogy Levente nem egyszerűsíti le a dolgukat. Imádtam olvasni ahogy alakul az egész történet. Ami persze nem csak a kettejük kapcsolatát mutatta be és az alakulását hanem azt a világot is remekül bemutatta amiben élnek. A kapcsolataikat, a hátterüket, a politikát ami átszövi az életüket. 


Egy eleinte unszimpi karakter volt, Olivér. Kész voltam az ipsétől de Levente ezt a részét is remekül helyre tette, Nekem annyira Sándor sem jött be de persze érthető, hogy kellett a karaktere. Liza apjáról már ne is beszéljünk. De mint írtam kellettek, hogy olyan legyen a történet amilyen lett. Remek.

Mint mondtam ez nem éppen az én világom a politikai része de kettejükkel fűszerezve remek végeredményt kaptunk. Politika, intrikák, hazugságok és igazságok, szenvedély, érzelmek a szokásos Lakatos Levente stílusban. Egyszóval profi munka. 

Remélem a folytatásra sem kell sokat várni. Ami a végét illeti kíváncsi leszek mi vár még ránk és Lizáékra ezek után de csalódni biztos nem fogunk. Csak ajánlani tudom. A könyv pedig, a borító csodás :)


Értékelés:   



4 megjegyzés:

  1. Minden soroddal egyetértek. Eddig is szerettem (ekönyvben), de most lehengerelt a könyv!

    VálaszTörlés
  2. Az e-könyv és a papír kötet nem azonos?

    VálaszTörlés
  3. De igen. A papír alapú könyvben a legújabb 4.rész és az első három van benne. tehát az eddig megjelent e könyves részek. csak könyvben :)

    VálaszTörlés