2016. április 19.

Tara Sue Me - Az alávetett

Abby King a titkos fantáziájának él. 

New York a West Industries jóképű és briliánk igazgatójaként ismeri Nathaniel Westet, de Abby többet is tud róla: a férfi egy gyakorlott, szexi domináns, aki új alávetettet keres magának. Abby, aki szeretné egyszerű könyvtárosi életét feldobni, és belevetni magát a gyönyörök világába, felajánlja magát Nathanielnek, hogy teljesítse be legtitkosabb vágyait. 
A Mesterrel töltött egyetlen hétvége után Abby már tudja, hogy még többet akar, és ezért hajlandó alávetni magát Nathaniel feltételeinek. De a gyönyör ellenére, amit a vállalkozó szellemű Abby kap, a szabályok mögé rejtöző Nathaniel mindvégig hideg és távolságtartó marad. 
Ahogy Abby egyre mélyebben bonyolódik bele a hatalom és szenvedély szívfájdító világába, attól fél, hogy Nathaniel szíve sohasem lesz elérhető számára - a sajátját pedig aligha tudja megmenteni.....
Kíváncsi voltam, hogy mire is ez a nagy felhajtás ezzel a könyvvel ami elvileg az első ebben a kategóriában megelőzve a Szürkét is. Hát számomra semmiképpen sem előzte meg már csak azért se mert lehet, hogy elvileg megelőzte de nálunk itthon legalábbis nem. És a Szürke után még kismillió ilyen történet látott napvilágot a legtöbb szintén az akkori Ulpius kiadásában.

Ettől függetlenül mindenképpen kíváncsi voltam rá ha már így beharangozták. A borítója is sejteti milyen könyvet is fog kezébe az olvasó ugyanakkor az nekem tetszett. Így nem volt kérdés, hogy elolvasom.

Na de ha már a borító és fülszöveg megvolt akkor jöjjön az a könyv ami megelőzte a Szürkét. Aki ismer tudja, hogy azt imádom.

A fülszövegből viszont várható, hogy egy jóformán ugyanolyan sztorit kapunk.

Megismerhetjük a főszereplőt Nathanielt. Várható volt, hogy egy dögös, jóképű milliárdost kapunk a személyében. Akinek ezek a jó tulajdonságai mellett megvannak a maga démonai is. Ugyanakkor egy olyan férfit ismerhetünk meg a személyében akárcsak az említett másik regény főhősénél aki csakis az éppen aktuális alávetett nőjével van kapcsolatban. És persze ennek is megvannak a szabályai.

Aki pedig ezeket a szabályokat kapja és igyekszik betartani, hogy a férfi alávetettje legyen egy könyvtáros lány Abby.



Egy ártatlan fiatal lány, akinek még nem volt ilyesmiben része ugyanakkor mindig is ezért a férfiért rajongott. És mint kiderül nem is riasztja el ez a világ amibe bevezeti a férfi.

Visszatérve Nathanielre én megmondom, hogy az elején nekem egyáltalán nem volt szimpatikus. És bocsánat, hogy sokszor jövök ezzel és hasonlítom a Szürkéhez de ha már így alakult... Szóval Nate. Oké persze részben érthető is a viselkedése eleinte a lánnyal szemben hiszem ő a főnök a lány pedig engedelmeskedik neki. Na de azért egy néhány dolog azért túlzás volt nekem.

A lány pedig csak teljesítette a parancsokat és próbált megfelelni az elvárásoknak. Végül is ez volt a lényege. Egyébként egy átlagos, fiatal lány de szimpatikus volt a karaktere.

Összességében ha előtte is jelent meg de mivel azt hamarabb olvastuk akkor mondom úgy, hogy nagyon sok mindenben hasonlít a két könyv. Hiszen egy kategória. És nagyon ritka ha tudnak újat mutatni. Eleinte nem sokat tudott és a pasi sem igazán nyerte el a tetszésem.

Ugyanakkor volt egy pillanat a pár életében amikor elkezdtek változni a dolgok. Főleg a férfi hozzáállása és ez tetszett. Hogy egy másik oldalát is megismerhettük nemcsak a kemény dominánst. Tetszett ez a változás és ahogy alakulni kezdett a kapcsolatuk Abbyvel.

A könyvben megismert további szereplők is szimpatikusak voltak. Abby barátnője Felicia és Jackson, valamint Nate rokonai Elaina és Todd is. Főleg Elaina volt szimpatikus aki végig Abby mellett állt. A barátnője is igaz ő nem mindig volt oda Abby választottjáért.

Ami a végét illeti igen lezártnak tűnik. Minden a helyére került, nekem egy picit gyorsan is. Már ami a Nate részét illeti. Ahhoz képest amilyen távolságtartónak, keménynek megismerhettük az elején a végére túlságosan hamar ellágyult. De ettől függetlenül tetszett és jól a helyére került minden.








Ha minden igaz lesz még két része a sorozatnak. A második hamarosan érkezik a kiadótól A domináns címmel. Ez végül is az első rész fordítottja lesz. Itt Nathaniel szemszögéből olvashatjuk a dolgokat.





A harmadik részt pedig mindkettőjük szemével mert egy amolyan a további életükről szóló rész lesz, A másodikat várom mert kíváncsi vagyok nagyon erre az egészre a pasi szemszögéből. Nem csak itt de alapból jó az ő fejükbe is belelátni néha. Csak ha már így sikerül :)

A harmadik pedig nem is kérdés, hiszen kíváncsi leszek ezek után, hogy alakul Abby és Nate sorsa :)




A könyvért köszönet a Művelt Nép Kiadónak!


Értékelés:       



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése