2016. június 23.

R.S.Grey - Testcsel

Az olimpiai válogatóra készülő, tizenkilenc éves Kinsley Bryantnek úgy hiányzik Liam Wilder, mint púp a hátára, hiszen fontos lenne, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a felkészülésről. Az Amerika kedvenc rosszfiújaként számon tartott Liam profi futballista, és minden megvan benne ahhoz, hogy a lányok szó nélkül ledobják magukról a textilt.
*Észbontóan jóképű – kipipálva.
*Olyan hátsó, amellyel képes összeroppantani egy parmezán sajtot (méghozzá a drágábbik fajtát) – kipipálva.
*Annyi magabiztosság, amennyivel képes lenne kiiktatni a Föld gravitációs vonzását – duplán kipipálva.
Ráadásul Kinsleynek szigorúan tilos Liamhez közelednie, aki maga a tiltott gyümölcs. Az edzője ezt világosan az értésére adta. („Próbáljatok csak meg közel kerülni Wilderhez a focipályán kívül, és olyan gyorsan repültök a csapatból, hogy időtök sem lesz megszámolni a tetoválásait!”) De Kinsley számára ettől csak még vonzóbbá válik a fiú. Sőt, mivel Kinsley már számba vette a látható helyeken lévő tetoválásokat, nem végez félmunkát, ha már belefogott. A saját szabályai szerint próbál közelebb kerülni Liamhez, aki elhatározza, hogy megismerteti a lánnyal a „csapatszellem” egy teljesen más értelmezését.
Hát kezdésnek jöjjön az, hogy már a borító igen bejövős lett, mellé a fülszöveggel pedig mindenképpen olvasni akartam. A könyvhéten ő is beszerzésre került és már pikk pakk ki is olvastam sajnos. Pedig nagyon szívesen olvastam volna még a  Liam és Kinsley párosáról. 
Kezdjük is először velük külön külön. Kinsley egy tizenkilenc éves lány akinek egy nem mindennapi sport a szenvedélye, legalábbis tekintve, hogy lány. Ez pedig a foci. Ráadásul igen jó abban amit csinál. Komoly célkitűzései vannak ami ezt és a jövőjét illeti. Egy igencsak szabad szájú lányt ismerhetünk meg a személyében aki már ez a tulajdonsága miatt is nagyon szimpatikus volt. Eszméletlen jó humora is van, akárcsak a barátnőinek. Egyetlen egy gyengéje van csupán, hogy ő sem tud a híres Liam Wildernek ellenállni. 
Na de ahogy az író lefestette nekünk Liamet, ahogy elképzeltük őt hát ezért igazán nem lehet hibáztatni a lányt. Mi más lehetne Liam mint egy izmos, dögös, tetkós, piszkosul jóképű focista. Akit természetesen imádnak a csajok és ő ezt ki is használja. Eddig. Ugyanis személyesen is megismerkedik a párosunk egy bulin. Ahol persze már rögtön elkezdődik valami közöttük. 
Ezután jön persze csak a bökkenője a dolognak. Mikor kiderül, hogy Liam a lány edzője és tiltott bármiféle kapcsolat kettejük között. De ugye túl unalmas is lenne ha betartanák a szabályokat. Noha mindig akad aki még inkább próbálja megnehezíteni a dolgokat főleg Kinsley életét. De ennek persze így kell lennie.


Aki ismer tudja, hogy mindig is a gyengéim voltak az ilyen tiltott kapcsolatról szóló történetetek így már ezért is imádtam. Ahogy az elejétől szikrázott körülöttük a levegő, hogy próbáltak ellenállni a vonzalmuknak. Az már csak részlet kérdés ugye, hogy ez mennyire sikerült nekik. Persze sejthető....
Tetszettek ezek a pillanatok. Amellett, hogy szépen elkezdtük megismerni őket, az életüket lassan (vagy nem annyira lassan :D ) elkezdődött a kettejük románca is. Imádtam ezeket a pillanatokat. A tiltott gyümölcsnek is megvannak az izgalmai. Mert ha egyszer belekóstolunk nincs megállás. Hát így voltam ez Liamnél és Kinsleynél is. 

Ahhoz képest, hogy Liam-et a leírása és a fülszövege alapján annak a tipikus rossz fiúnak képzeltem nem is annyira volt az ha jobban megismertük őt. Igaz a rosszaság is jelent volt nála ami még vonzóbbá tette. De egy nagyon szimpatikus pasit ismerhettünk meg a személyében. Aki imádja azt amit csinál, kiáll a barátai és azok mellett akiket szeret. 
Tetszett ahogy alakultak a dolgaik, de ugye várható is volt egyfajta kimenete a dolognak. Ami a történéseket illeti nem mondanám, hogy nem volt megjósolható mik történnek, mik lesznek a bonyodalmak. Ami ezt illeti lehetett volna szerintem kicsit kreatívabb az író, nekem nem volt nagy valami. Nagyon kiszámíthatóak voltak a dolgok, de tetszett ahogy alakult a végül a történet. 


Ezt a részt leszámítva imádtam olvasni. Főleg, hogy megfűszerezte a történetet Liam és Kinsley remek barátaival akiket szerintem - én legalábbis -  rögtön megkedvelnek az olvasók. Liam barátját a szintén focista Pennt, valamint a lányokat főleg a többet szereplő Beccát. Nagyon bírtam őt, hát még együtt Kinsleyvel. Remek barátnők voltak és eszméletlen jók voltak a közös jeleneteik. 
Magát a történetet is remekké tették a humoros részeikkel persze a romantika és szenvedély mellett. És természetesen az ármánykodás sem hiányozhatott (amiből említettem, hogy lehetett volna izgalmasabb, több)  de ez tette teljessé a sztorit. Első könyvem volt az írótól de már biztos, hogy nem utolsó. Köszönjük a Könyvmolyképzőnek és reméljük még olvashatunk az írótól. 
Remek történet egy igencsak meleg nyári napra mint amik mostanság vannak, tökéletes kikapcsolódás. Nagyon is szerethető karakterekkel, a fent említett hozzávalókkal fűszerezve. Csak ajánlani tudom :)


Értékelés: 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése