2016. december 20.

Mia Sheridan - Stinger

Grace Hamilton az a lány, akinek mindig van egy terve. Pontosan tudja, merre tart az élete, és büszke magára, amiért mindig célt ér. Még sohasem lépte át a határokat, nem foglalkozott a saját vágyaival, és azzal sem, hogy kinek akar ennyire megfelelni.
Ám egyszer csak találkozott Vele…
Carson Stinger semmilyen szabályt nem tart be, csakis a sajátját. A felnőtt szórakoztatóiparban dolgozva mit sem törődik vele, hogy mit gondolnak róla mások. Egyik napról a másikra él, cél és terv nélkül. Tudja, mit akarnak tőle a nők, és azt hiszi, csupán ennyit is tud nyújtani nekik.
Ám egyszer csak találkozott Vele…
Miután a sors arra kényszerítette őket, hogy összezárva töltsenek el néhány órát, mindketten megváltoznak. Ám két olyan ember számára, akiknek találkozniuk sem lett volna szabad, lehetetlen felülemelkedni a teljesen különböző valóságuk határain.

Legalábbis egyelőre…


Egy újabb remek részt kaptunk Mia Sheridantől a Szerelem csillag jegyében sorozathoz. Az első részt imádtam. Abban ismerhettük meg Leo és Evie történetét. A második részben ugyanezt olvashattuk csak a srác szemszögéből. Az nekem valahogy annyira nem jött be. Pedig imádom a pasi szemszöges részeket, könyveket de valamiért az annyira nem nyerte el a tetszésemet mint az első eredeti rész. Lehet gáz de abban a bizonyos második részben a legjobb ami nekem volt benne az utolsó egy fejezet.

Ami ennek a történetnek A skorpió fullánkjának volt az első fejezete. Már abból imádtam és nagyon várt történet lett. És végre megkaphattuk. Nem is volt hát csoda, hogy pikk pakk kiolvastam.

Egy nem mindennapi történetet kaptunk az író nőtől.

Már anno abból az első fejezetből is kiderül. Ami után állatira kíváncsi lettem, hogy ebből a párosból mit fog kihozni. A végeredmény pedig: cseppet sem csalódtam. Sőt. Imádtam. Megy is az idei év nagy kedvenceihez.

Na de jöjjön végre a lényeg:

Amiért is annyira érdekesnek tűnt ez a történet már az első fejezet után: Mégpedig, hogy egy nem mindennapi párost alkotott meg az író nő.

Megismerhettük a női karaktert Grace-t aki jogi pályára készül és éppen ez miatt van Las Vegasban. A csavart pedig a férfi adja természetesen. Hiszen Grace egy nem mindennapi párt kap maga mellé. Hanem Carson Stinger hetero férfi előadót. Imádtam amikor Grace így hívta őt. A pasink ugyanis egy pornó sztár.

Na ilyenről nem olvastam még eddig. De meg kell mondjam szerintem Mia remekül megoldott mindent a történetben.

Kezdtük egy jó kis találkozással ahol már meglehetősen csipkelődősen ugyanakkor izzó levegővel indult a párosunk kapcsolata. Amihez ezek után még hozzájárult egy kis liftes kaland, hogy igazán beinduljanak a dolgok.

Majd egy nem semmi együtt töltött hétvége.

Grace és Carson végül együtt töltik Vegasban ezt a hétvégét. Annak ellenére, hogy ők ketten teljesen mások és másként élnek. És persze akármilyen jóképű, nagyképű és fantasztikus is Carson mégis csak egy pornó sztár. Na de természetes ennek a hétvége erejéig Grace nem zavartatja magát. Hiába ő az aki mindig tervez, jól megfontolt erre a hétvégére úgy döntött elengedi magát. És ugye ahogy elkezdjük Carsont is megismerni megtudjuk érteni Grace döntését.

Ráadásul a kémia már az első pillanattól igencsak működik közöttük. Az után meg pláne, hogy engednek a vágyaiknak és együtt töltik ezt a pár napot.

Amilyen rámenősnek, nagyképűnek és persze dögös pasinak ismerhettük meg az első mondatai alapján Carsont annyira ismerhetjük meg őt egy olyan oldaláról is amiről eddig még ő sem tudott. És ami előjön belőle Grace mellett. Mindkettőjük számára végül teljesen mássá alakul ez a hétvége mint ahogy tervezték. Sok mindent megtudnak egymásról ugyanakkor saját magukról is. Mondhatjuk, hogy ezen a hétvégén kezdődik minden.

Egy kicsit mindkettőjükről tudhattunk meg ezt azt az elején de ezeknek a napoknak a végére mindketten sokat változtak. És imádtam őket így is. Számukra sors döntő és fantasztikus napok voltak ezek amiket az író nő nekünk is ugyanígy adott át és szerintem ugyanúgy bele tudtunk merülni ebbe a világba ahol Carson és Grace is járt.



Igaz nem mondom, hogy néha nem akadt egy kis gubanc hiszen mégis csak egy jogi pályára készülni lépő lányt ismerhettünk meg és egy pornó sztárt. Nem is lett volna igazi ha nincsenek főleg Carson szakmáját illetően problémák.

El se igazán tudtam képzelni az elején, hogy mit és hogyan tudja az író nő összehozni, hogy ebből jól jöjjenek ki és ne legyen mindig hatással rájuk, a kapcsolatukra ez a dolog Carsonnal.

Akinek persze szintén megvoltak az okai, hogy ezt csinálja, ide jutott. Sokat hallhattunk erről is. De végül az tetszett nagyon vele kapcsolatban, hogy nem fogadta ezt el. Hogy elhitte, hogyha akar tud más lenni és változtatni. Természetesen jó részben Gracenek köszönhetően és miatta.  Igaz arra számítottam, hogy ez a nem mindennapi munkája többet fog közéjük állni és több gondot fog okozni. De az is nagyon tetszett ahogy ezt a részét alakította az író nő és ahogy végül mégis lett benne más dolog is amin izgulhattunk.

Amire nem számítottam bár várható volt ugye, hogy előbb utóbb - visszatérve a hétvégéjükre - véget ér. Azt viszont nem gondoltam, hogy az újratalálkozásig így és ennyi idő telik el. De tetszett. És utána ismét jöttek az izgalmak, a forró együtt töltött pillanatok. Csak úgy perzseltek az oldalak a közös részeiknél. Imádtam olvasni róluk.

Annak ellenére, hogy a pornós része nem végig volt jelen akadt izgalom a történetben minden értelemben. Nagyon sok változáson mentek keresztül a karakterek főleg egymás hatására amiről imádtam olvasni. Hogy végül mindketten elérték amit akartak. Főleg Carson változott sokat. Imádom a pasit. De persze emellett az a nagyképű és imádni valóan dögös pasi is megmaradt akinek Grace és mi is megismerhettük.

Aki elolvassa a történetet csajok biztos, hogy új kedvenc pasit avat Carson Stinger személyében. Én tuti :)

Ami a többieket illeti Grace családját megkedveltem amikor róluk főleg a tesójairól olvashattunk. Carsonnak pedig az új barátait. Aki elolvassa a történetet megtudhatja hogyan is szerezte őket és szerintem őket ugyanúgy szerettem mint Carsont. Na jó őt azért jobban :)

Egy izgalmasan induló történet, tele szenvedéllyel, Las Vegassal,szerelemmel sok örökké megmaradó közös élménnyel a párunk között. Ugyanakkor bonyodalmakra, elválásra, egymástól távol töltött idővel, vágyakozással, újra találkozással és még nagyon sok mindennel ami velük történt. Egy olyan történetben ami az első pillanattól kezdve teljesen magába szippant és nem is enged az utolsó oldalig. Amiben megismerhetjük ezt a remek párost és ahol megtudhatjuk ennyi minden után hogyan ér véget Grace és Carson Stinger hetero férfi előadó izgalmas kapcsolata.

Erre csak annyit mondhatok,hogy remek lett. Nemcsak a vége hanem az egész történet jól kitalált és kidolgozott lett. Minden pillanatát imádtam. Egy olyan könyv amit bármikor szívesen újraolvasok :) és hajrá Nektek is :)


Az első rész értékelésénél is írtam de most ismét jobban utána néztem mi is vár még ránk a sorozat kapcsán és úgy néz ki nem hagy bennünket olvasnivaló nélkül az író nő.

Így  néz ki ugyanis a teljes sorozat:



Értékelés:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése