2017. január 30.

J.Kenner - Izzó vágy

REJTÉLYES VISZONY

ÉRTHETETLEN BŰNÖK

MEGRÉSZEGÍTŐ FÁJDALOM

IZZÓ VÁGY


Mi lehet vonzó egy férfiban? A sejtelmesség? A titokzatosság? A kiszámíthatatlanság? Esetleg az, hogy gazdánk lesz, és örökké rabságban tart majd bennünket? Kat nem az átlagos fiatal nők életét éli. Apja csaló, ő is benne van egy-két stikliben. Szexuális élete nem igazán kielégítő. Cole magányos férfiként tengeti mindennapjait. Sármos, különleges, de sötét titkokat őriz, emiatt szinte soha nem lehet felszabadult. Kat már-már feladatának érzi, hogy átadja magát Cole-nak és a bűnös élvezetnek. A férfi biztos abban, hogy szerelme veszélyes utakra tévedt. Kat azonban érzi, hogy szenvedés nélkül nincs gyönyör. Fájdalom nélkül nincs boldogság. Kínzatás nélkül nincs szenvedély. Tudja, hogy az egyetlen út, ha Cole rabszolganőjévé válik, és mindent megtesz, amit a férfi akar.


Hát kezdjük azzal, hogy igencsak kíváncsi voltam a könyvre. Pláne, hogy ilyen sokára jelent meg. Az első két rész olyan pikk pakk kijött kevés szünettel a kettő között erre pedig iszonyat sokat kellett várni. És sajnos nem mondhatnám, hogy megérte a várakozást.

Ezt a részét mindjárt ki is fejtem. Szerintem olyan hosszú nem is lesz maga az értékelés. Valahogy egyáltalán nem jött ez be nekem. Az első két részt szerettem igaz még így is ha választani kell akkor ezerszer inkább a Stark trilógia.

Noha az tehető inkább az anno megjelenő szürkével egy időbe mégis főleg ennél a résznél éreztem, hogy ez tiszta Fifty. Vagy lehet az is a baj, hogy már kezd sok lenni az ilyen Szürke utánzatokból. Mert ez kétségkívül az. Nekem legalábbis.

Ebben a részben az eddigi részekből is ismert harmadik pasit Cole-t ismerhetjük meg. Sokat nem is kell szerintem mesélni róla mert sejthető, hogy milyen pasit kapunk. A tipikus dögös szexi pasi, aki csak szexet akar egy nőtől. Gazdag. Ráadásul igencsak furcsa ízlése van a szex terén. Ha ismeritek Christian Grey-t tudjátok mire gondolok. Annyiban más, hogy neki aztán tényleg van egy kis rossz fiús beütése. Nem mindig kedveli a törvényes dolgokat. De hát egye fene ez még vagány is lenne.

Valamint a női főszereplő Kat. Annyiban tetszett ez a része a dolognak, hogy ő ez a pasi mellett nem az a tipikus rózsaszín felhőkön lépdelő kis ártatlan lányka. Ilyen értelemben teljesen méltó párja Cole-nak. Olyan aki tudja mit akar és meg is szerzi. És az a bizonyos furcsa ízlés neki is igencsak bejön.

Noha Cole igyekszik őt ezerrel távol tartani magától és attól ami ővele jár. Természetesen eleinte is sikerül is. Több kevés sikerrel. Utána ahogy végre átadják magukat az izzó vágynak igencsak beindulnak a dolgok. Na ez volt nekem tiszta Szürke utánzat a pasi mellett. Ez egész szex dolog, meg, hogy neki kell a fájdalom. Többet szerintem nem is kell mondanom. Igaz annyi mindent lőttek már ezen a téren Szürke után de mégis lehetett volna az író nő eredetibb. Az első két rész sokkal jobb volt szerintem. Ez így nekem nem jött be, pedig mennyit vártunk rá...


Hozzátenném még, hogy ami sok volt nekem az a szex. Megkockáztatom, hogy ehhez a tömény és irdatlan szex jelenthez még a Szürke sincs sehol. Nekem sok volt ez is.

Igaz akadt beleszőve izgalom is Kat életéből adódóan, valamint a közös pillanataik miatt is de nekem már ez sem segített a dolgon. Egyedül az előző párosok, Evan, Angie, Tyler és Sloane visszatérése a történetbe dobta fel nekem a sztorit.

Valamint az a meglepi, hogy felbukkantak az író nő Stark trilógiájának hősei Damian és Nikki :) az meg szerintem nagyjából elmondja a véleményem a teljes egészről, hogy ezek az apró momentumok voltak nálam a csúcs.

Persze lehet azt is kérdezni, hogy mit vártam? Hiszen tudtam milyen típusú könyvet kezdek el na de akkor is. Lehetett volna sokkal eredetibb mint egy Szürke utánzat mert számomra sajnos az volt. Annak is elég gyenge.. Lehetett volna ebből sokkal de sokkal jobbat kihozni. Minden téren de hát így alakult.....

És bocsánat ha kicsit durva voltam ezzel a könyvvel.Ez van. Ettől függetlenül aki szerette az eddigieket ezt se hagyja ki csak mert nekem nem jött be. Nem vagyunk egyformák. Nagyon sok ilyen témájú könyv van amit sokan nem szeretnek de nekem bejön. Lehet ti is így lesztek ezzel. Hajrá nektek. Aki elolvassa vagy olvasta kíváncsian várom a ti véleményeteket :)


Értékelés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése