2017. február 17.

A legjobban várt új szerzemény

Nagyon happy van ám ugyanis már tegnap jött az üzenet, hogy mehetek érte. El se hiszem, hogy ennyi idő után végre itt a folytatás. Azt hiszem nem sok könyvre vártam ilyen sokat. De nagyon szép lett és végre a kezemben van.

Nagyon várni akartam vele, hogy ő legyen szerdán majd az útitársam ha megyek fel Pestre de nem hiszem, hogy kibírom addig :D Azt hiszem eleget vártunk már rá.

Szóval végre itt van az új Crossfire <3

Végre itt a nemzetközi sikersorozat várva várt 4. része: Eva és Gideon szenvedélyes szerelmének története folytatódik


Gideon angyalkának hív, pedig ő a csoda az életemben. Az én gyönyörű, sebzett harcosom, aki elszántan küzd, hogy lemészárolja a démonjaimat, de a sajátjaival nem akar szembenézni.
Fogadalmunknak még jobban össze kellett volna kovácsolnia bennünket, ám ehelyett felszaggatta a régi sebeket, felszínre hozta a fájdalmat, a bizonytalanságot. Éreztem, hogy Gideon kicsúszik a kezem közül, hogy legszörnyűbb félelmeim valóra válnak, hogy elveszítjük egymást…

Életünk legboldogabb időszakára árnyékot vetett a múltja, és pusztulással fenyegetett mindent, amiért olyan keményen megdolgoztunk. Borzasztó válaszút elé kerültünk: vagy az ismerős, biztonságos lét, amit megismerkedésünk előtt éltünk, vagy a harc egy olyan jövőért, ami hirtelen lehetetlen, reménytelen álomnak tűnik…



És itt van együtt a sorozat amiből már csak az ötödik rész hiányzik. Tudom telhetetlen vagyok de remélem hamar a többi mellé kerül az is :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése