2017. február 16.

Elle Kennedy The Deal - Az üzlet

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…

Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.

…ami jobban sül el, mint remélte.


Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.


Azt hiszem ez a könyv teljesen megérdemli az értékelést amit molyon kapott. Sőt ha lehetne nálam tuti többet kapna mit öt csillag. Igaz megmondom őszintén ennek is kicsit kétkedve álltam neki. Nekem valamiért az anno olvasott fülszövegből annyi vagy olyasmi rémlett, hogy egy sulis párról olvashatunk. Ezért sem nagyon akartam eleinte nekikezdeni. Már valahogy kinőttem a sulis korú fiatalok történeteiből. Igaz néha mégis jól esik olyat olvasni de erre most valahogy nem vágytam. De még jó, hogy felelevenítettem az emlékeimet ami a fülszöveget illeti mert rájöttem, hogy már kicsit még felnőttesebb kategória hiszen a Garrett és Hannah főiskolások. Így hát nekiláttam.

És meg kell mondjam a legjobb döntésnek bizonyult. Pedig hányszor futottam már bele a könyvbe de mindig elmentem mellette. Nagy hiba volt, de most helyrehoztam. Ha annyit mondok, hogy én imádtam akkor még finoman fogalmazok.

Nem pont ma kezdtem el hanem még tegnap aminek hála alig aludtam a hajnal 4-es kelés előtt mert képtelen voltam letenni. Igaz egy picikét hagytam reggelre is. Ismét nem néztek ám zizinek, hogy hajnalban az első buszon én már olvasok. De muszáj volt na :D

Bár még az eleje is adott nekem némi kétséget a könyvhöz de végül cseppet sem csalódtam. Sőt. Új nagy kedvencet avattam.

Pedig ha elolvassuk a fülszöveget akkor végül is rájövünk, hogy semmi olyan hű de nagyon új vagy eget rengető újdonságot nem tartalmaz.


Két fiatalról szól akik nem is különbözhetnének jobban egymástól. Már ami a társaságukat is illeti. Hiszen Garrett a dögös jéghokis, a főiskola szépfiúja, a lányok kedvence akinek mint a tíz ujjára jut egy lány. Amit persze miért is ne használna ki?

Hannah pedig a múltja miatt visszahúzódóbb természet. Pasik persze akadtak az életében de közel sem falta úgy az életet mint Garrett. Ráadásul Hannah most egy másik sportolóért van oda Justinért.

Na és itt jön a képbe Garrett.

Hannah ugyanis jóformán az egyetlen aki jó jegyet kap egy tesztre. Ebből adódik, hogy ezzel Garrett baja meggyűlik. És amit igen hamar javítania kell ha a hoki csapatban akar maradni. Ekkor száll rá szó szerint a lányra akinek esze ágában sincs a nagy nőcsábász hokist korrepetálni.

Jó ideig zaklatja emiatt Garrett Hannah-t aki nem igen akarja beadni a derekát. Na persze a srácot sem kell félteni mert hamar rájön, hogy mi az amit Hannah nagyon akar és aminek az elérésében ő segíthet neki.

Hannah ugyanis Justint akarja és Garrett ebben akar segíteni neki. Csak azzal nem számoltak, hogy az egyre többet együtt töltött idő mind a korrepetálások alkalmával mind pedig amikor a Justin megszerzésén ügyködtek egyre közelebb sodorja őket egymáshoz.

Ahogy mondtam az elején voltak kételyeim de ahogy elkezdtem teljesen belemerültem. Már akkor amikor Garrett próbálta rávenni Hannah-t, hogy segítsen neki. Meg kell hagyni a pasi eléri amit akar. Persze az adottságai is megvannak hozzá minden téren. Nem véletlenül avattam új kedvenc pasit is a személyében :D

Már azokat a pillanatokat is imádtam amikor Garrett még csak a korrepetálásra akarta befűzni Hannah-t.. Ekkor kezdhettük jobban megismerni a kettejük karakterét is.

Garrett személyében mint már mondtam egy szexi, dögös hokist ismerhetünk meg. Aki mint szintén említettem és sejthető is nem gatyázik amikor nőkről van szó. És tisztában is van az adottságaival is hozzá amit persze ki is használ. Igaz közel sem egy üresfejű sportoló mint amit várna az ember attól, hogy jóképű. Ha jobban megismerjük én legalábbis rögtön megkedveltem őt. Nem volt könnyű élete mint kiderült és ami ezt illeti nagyon jól kitalálta az író. Jól ki lett alakítva a háttere és az is ahogy végül alakultak a dolgai.

Ugyanilyen Hannah karaktere is. Neki sem volt egyszerű élete, sok minden történt vele és egy nagyon erős lányt ismerhetünk meg a személyében. Aki ugyan ezek a dolgok miatt sok mindentől fél is de szerencsére ő és Garrett nagyon sokat segítenek is egymásnak, hogy elrendezzék a dolgaikat. Emellett azért is volt nagyon szimpatikus a lány mert nem az a tipikus rózsaszín felhőkön lépkedő csaj, aki a félelmei ellenére is tudott vagány lenni és nemet mondani Garrettnek. Aki előtt nem esett hasra csak mert egy dögös hoki játékos ahogy a legtöbb csaj tette. Persze tudjuk, hogy előbb utóbb beadja a derekát de ez így is van jól és az addig is megtett út ennek hála igen szórakoztató mind az ők mind az olvasók számára. Pont ezért imádtam amikor a srác győzködte, hogy segítsen neki.

Imádtam amikor egymás agyát húzták ilyenkor. Nem semmi páros ha arról van szó hogyan kell szó csatázni a másikkal. Imádtam őket.

Ugyanakkor ahogy várható ami eleinte csak korrepetálásnak indult sokkal több lett. Hiszen egyre több időt töltöttek együtt és amit egy idő után nemcsak tanulással töltöttek. Természetesen az is megvolt de idővel ahogy kezd alakulni a kapcsolatuk ez is változik. Nagyon sokat beszélgettek, olyan dolgokat osztottak meg egymással amit senki mással. Ezáltal mi is még jobban megismerhettük őket. Nagyon aranyosak voltak együtt.

A visszahúzódó lány és a dögös sportoló. Akik csak barátok. Na persze. Eleinte igaz, hogy arra ment ki a dolog, a korrepetálások alkalmával és, hogy Garrett segít Hannah-nak megszerezni Justint. Eleinte. De idővel rájöttek, hogy ez már jóval több köztünk mint barátság.És át kell gondolni, hogy akkor Hannah most melyik pasit is akarja?  Mert közte és Garrett között ott voltak köztük azok a szikrák amik felperzselték az oldalakat. Egyszer elkezdték és nem volt megállás. Igencsak működik közöttük a kémia.

Amiből nagyon hamar kezdett komollyá alakulni köztük a dolog noha maguk se nagyon akarják beismerni. De idővel muszáj. Jó ezt végigkövetni. Hogy mi lesz a szexi, nők kedvence sportoló és a zenei karriert akaró korrepetáló lány kapcsolatából.

Egy igen forró, szenvedélyes szerelem. De természetesen nem adják azt ingyen. Mindkettőjüknek vannak démonaik amik beleszólnak ebbe a kapcsolatba. Amikből a problémák is akadnak. Várható volt ahogy olvassuk, hogy mi lesz majd ez és így nem okozott nagy meglepetést. Nagyobbnak gondoltam de így is tökéletes lett a sztori.

Minden pillanatát imádtam a történetnek. A párost pedig pláne. Új nagy kedvencet avattam. Csak ajánlani tudom nektek. Ráadásul a párosunk mellett remek barátokat ismerhetünk meg akik csak feldobják a sztorit. Hannah barátnőjét, vagy éppen Garrett haverjait. Logan, Tucker és Dean például. Imádtam a srácokat is. Na természetesen akadt nem éppen szeretnivaló karakter is de hol nincs olyan? Az mindig kell. Ez így lett remek.


Én ahogy elkezdtem teljesen belemerültem a sztoriba pedig voltak kétségeim. De végül teljesen megvett az író mert minden pillanatát imádtam. Az ismerkedésüket, a beszólogatásokat a másiknak amiket imádtam a kapcsolatukban. Ahogy már az elejétől megosztották a dolgaikat egymással. Azokat pedig pláne amikor csak úgy forrt a levegő közöttük és ahogy láthattuk fejlődni a kapcsolatukat. Egyszerűen imádtam ezt a könyvet. Nagyon is kellemes kikapcsolódás lehet akárhol és akármikor szóval hajrá mindenkinek :)




Na és így a végén utána nézve egy még jobb hír. Mégpedig, hogy az említett barátok is úgy tűnik kapnak egy egy történetet. Éljen :) Nagyon örülök neki és kíváncsian várom. Legközelebb éppen Logan történetét ismerhetjük meg. Addig is biztos, hogy egyszer legalább újraolvasós lesz ez a történet :))










Értékelés:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése