2017. március 19.

Laurelin Paige - Első érintés

AZ IGAZSÁG MEGSZÁLLOTTJA. A VÁGY RABJA.

Emily Wayborn csinos és sikeres szinkronszínész, aki kicsapongó múltját maga mögött hagyva kezd új életet. Vége azoknak az éveknek, amikor luxus eszkortlányként gazdag és perverz férfiak kívánságát leste. Ám amikor kétségbeesett üzenetet kap egykori barátnőjétől, egyre mélyebbre hatol a sötétségbe, amelyből egyszer már kiszabadult
Lenyűgözött, elbűvölt, bárhová követtem volna, de Amber bajba került, és szüksége volt a segítségemre.
Emily elhatározza, hogy felkutatja eltűnt barátnőjét, a nyomok pedig Reeve Sallishez, a jóképű, ám veszedelmes szállodatulajdonoshoz vezetik, aki nőfaló, perverz, és alvilági módszereiről híres.
Lassan, apránként, kétség sem férhet hozzá, hogy Reeve lesz a végzetem.
Hogy megtalálja Ambert, Emily kénytelen felkínálni a testét, így próbálja kifürkészni a férfi titkait és a barátnője nyomára lelni. Ám ahogy egyre jobban belebonyolódik a viszonyba, ellenállhatatlan vonzalmat érez Reeve perverziói iránt, miközben sejti, hogy a vesztébe rohan

Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed- regények

Hát az a nagy helyzet, hogy lehet picit várnom kellett volna ezzel míg megemésztem az olvasottakat de jobb így frissen.

Az előző posztot mikor írtam a történetről akkor még nagyon az elején jártam. Így kivégezve viszont már picit másképp gondolom a dolgokat. Izgalmasnak, szenvedélyesnek, érdekesnek gondoltam mikor tegnap este azt a posztot írtam. Valamint egy olyan történetnek ami letaszítja a trónról a Fixed sorozatot. Nos röviden egyenlőre erről annyit, hogy egyenlőre marad az első helyen Alayna és Hudson története.

És nem úgy értem, hogy ez rossz lenne. Egek csak annyira más. Ők ehhez a pároshoz képest teljesen hétköznapiak, normálisak. Pedig ott is akadtak érdekességek. De itt? Hát itt aztán be alakított az író nő. Még mindig csak pislogok.

Nem éppen egy átlagos történet. Mint amire éppen számítottunk volna a Fixed után például. Egy hasonló erotikus könyvre tippeltem mint amilyeneket mostanság kapunk. Persze ugyanúgy mint ez említett másik sorozatnál némi extrával. Amire a fülszövegből is következtethettünk. Na de ez amit kaptunk? Én még most is csak ámulok. Na főleg az miatt ahogy vége lett a történetnek. De összességében az egész miatt. Ahogy kitalált mindent az író nő. Hát nem piskóta.

Az biztos, hogy teljesen más mint a Fixed. Jól írja a fülszöveg. Ez sokkal erotikusabb, szexibb, veszélyesebb, mocskosabb. És mindezek szó szerint értendők.

Megismerhetjük Emilyt akiről még így a vége után sem igazán tudom eldönteni, hogy kedvelem e. Nem volt könnyű élete. De azt hiszem sok minden másképp történhetett volna az életében ha nem ismeri meg azt a bizonyos barátnőjét Ambert Akivel minden kezdődik és végződik. Konkrétan ugyan nem ismerhetjük a lányt csak Emily elmeséléseiből. De már így se kedveltem. Lehetett volna Emilynek sokkal normálisabb élete ha nincs ez a barátnő. És igen lehet unalmasabb lett volna de én mindig azt mondom úgy járt volna jobban mint ezzel amiken eddig végig kellett mennie.

Nem mondom, hogy egy gyenge nőnek ismerhetjük meg Emilyt, mert nem. Sok mindent bírt már ki és kell neki még most is de bizonyos helyzetekben igenis azt mondom, hogy lehetett volna erősebb.

Eddig se volt könnyű élete de most pláne nincs amikor Amber keresésére indult. Az út pedig a barátnőjéhez valószínű, hogy annak a volt pasiján keresztül vezet. Emily évek óta mondjuk úgy nyugodtabb élete ismét a feje tetejére készül állni. Ismét annak a nőnek kell lennie ha meg akarja találni a barátnőjét akit évekkel ezelőtt maga mögött hagyott. Egy olyan nőnek aki mondjuk ki gazdag pasikra vadászik, elfogadja a drága ajándékokat a szexért és aki nem veti meg a fájdalmat sem amit ezek közben okoznak neki.

Nem keveset olvastunk már ilyen jellegű szexuális kapcsolatokról de azt mondom, hogy ha valakinek ez jó akkor oké az ő dolga. És lehet van ami még bele is férne de ez itt nekem sok volt. Ilyen téren nem értettem őt. Lehet, hogy tényleg van aki ennyire élvezi ha bántják, megalázzák. Nekem ezért nem volt szimpatikus. Még az elején igen amikor nekilátott megszerezni a pasit. Egy gyönyörű nő aki a cél érdekében ki is használja az adottságait. Ami ezután jött az volt sok nekem.


Ez és a sok(k) Reeve személyében érkezett. Róla azt gondoltam, hogy olyan pasi lett mint akiket már megszokhattunk ezekben a történetekben. Részben így is lett. Egy szuper dögös, szexi nem utolsó sorban ultra gazdag pasi. Az eddigiekhez eddig ez stimmel is. Annyi is a csavar, hogy Reeve leírásához még csatolhatjuk a maffia szót, valamint a halálosan veszélyest. Na meg az irányítás mániást. De a két előző említett mellett ez szinte már mellékes. Még szimpatikus is lett volna de ezekkel a veszélyes mellékletekkel valahogy hiába vette el Emily eszét is engem nem tudott megfogni. Maximum egy egészen kicsit. Az is szerintem csak a külső miatt.

Itt jön vissza az amiért nemtudtam Emilyt sem megérteni. Mert oké, hogy kell neki a pasi, hogy megtalálja a barátnőjét. Na meg, hogy csavarként jön az, hogy ez mellett igencsak bejön neki  a pasi és belehabarodik. De szerintem ez még nem jelenti azt, hogy el kell viselnie olyan dolgokat amiket Reeve tett vele. Akármennyire bonyolult egy nő, akárkit is csinált belőle ez a barátnője és amiket együtt átéltek régen, hiába szerette a veszélyt és fájdalmat. Én sokszor akkor is csak pislogtam és nem értettem miért hagyja, hogy ennyire megalázza a Reeve. Jó nem vagyunk egyformák de könyörgök. Oké, hogy odáig van a pasiért meg vissza és igencsak megvan köztük a kémia. De sok mindent én biztos nem tűrtem volna el a helyében és akkor még azok után is akarjam és imádjam a fickót.

Nekem ez és összességében nagyon brutális lett. Mindkettőjük miatt főleg Emily  múltját illetően. A barátnőjével Amberrel együtt pedig őt nem is ismerhettük személyesen. Amilyen lett a karaktere, amilyen nőt faragott belőle az író nő. Persze együtt tudtam érezni vele mikor mesélt magáról de utána jött az, hogy neki kellett volna tennie ellene. De nem tett. Persze nem vagyunk egyformák. Neki jó volt így. De én nem igazán tudtam megkedvelni őt.

Reevenek is van múltja persze de közel sem olyan durva mint Emilyé. Nála inkább a folytonos titkok és kérdések voltak azok amik nem hagytak nyugodni. A munkáját és a kapcsolatait illetően. Igaz ez nem volt rossz mert végig izgatja a fantáziánkat, hogy nem tudsz rájönni a dolgokra vele kapcsolatban. Szerintem még közel sem ismerjük őt igazán. Kíváncsi leszek róla miket tudhatunk még meg. Persze csepegtetett magáról infókat és a vége felé egy kedvelhetőbb oldalát is megismerhettük és akadt egy két kisebb jó pillanata de még ezzel sem nyert meg. Lehet majd a folytatásban..



Talán a vége felé volt az amikor mindkettőjüket kezdtem megkedvelni. Főleg együtt kettejüket. Azokat a pillanatokat, amik nemcsak a megaláztatásról, fájdalomról, veszélyről és szexről szóltak. Hanem arról, hogy ezek felett valami több is lehet köztük. Tetszettek azok a részek. Csak kár, hogyha valami jó akkor tudjuk, hogy az biztos nem tart soká.

Várható volt mivel folytatásos a történet valami jó kis vége lesz. na de erre nem igazán számítottam. Emily mindez mellett még űzte a veszélyes játékot, hogy többet tudjon meg a barátnőjéről de ami a végét illeti a könyvnek nem éppen erre számítottam. Kegyetlen volt hozzánk az író nő.

Ugyanakkor teljes mértékben elérte, hogy ezek után az olvasó epekedve várja a folytatást. Még én is aki még mindig vegyes érzelmeket táplálok a történet iránt.

Az elején azt gondoltam imádni fogom.De Laurelin olyan karaktereket tett elénk akikről én nem mondhatom, hogy annyira odáig lennék értük. Ahogy a Szürkében mondta Ana Christianról vagy Christian magáról nem is tudom de nagyon elcseszettek lettek. Ami az életüket, a vágyaikat illeti. Lehet ezért nem tudtam megérteni és megszeretni őket. Mint mondtam ez teljesen más mint a Fixed.

Igencsak elgondolkodtató. Mert ha számunkra ismeretlen is ez a világ, ilyen emberek és ezek a történések  akkor is léteznek. Ezek a dolgok bárkivel megtörténhetnek. Egyszóval nem az a tipikus erotikus történet. Veszélyes, millió kérdést felvető amire még nincs válasz. Brutális, ugyanakkor forró és szenvedélyes.

Még ha én nem is vagyok úgy elragadtatva tőle ahogy vártam ajánlom nektek. Nem erre számítottam de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy rossz. Csak nagyon brutális, durva. Sokszor nem értettem ezt a két embert. Mégis letehetetlen volt a könyv mert mindennek ellenére tudni akarod mi történik itt... Ugyanakkor tetszett amivé alakulni látszottak Reeve és Emily. Azt sajnálom, hogy a vége nagyon bekavar ebbe a dologba. Eddig sem volt egyszerű helyzetük de félek, hogy a java még csak eztán jön Mindenképpen nagyon várom a következő könyvet, hogy ezek után mi történik még velük. Miként alakulhat ennek a nem mindennapi viszonynak a sorsa? Mi lesz Emilyvel és Reeve-vel? Igaz egy kis folytatást kaphattunk a következő részből de közel sem eleget. Szóval minél előbb kérlek Libri akarjuk a folytatást.


Azért hajrá mindenkinek :) Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is erről a nem mindennapi történetről.

Értékelés:


Legvégére aki szintén olvasta, olvassa vagy netán eztán szeretné egy kis előzetes a következő részhez: 

SZENVEDÉLYES JÁTÉK, SÖTÉT VÁGYAK, VESZEDELMES TITKOK

Emily Wayborn már döntött. Igaz, hogy nem bízik a szívdöglesztő és veszedelmes Reeve Sallisben, ám ő az egyetlen férfi, aki meg tudja adni neki, amire szüksége van. Reeve mellett Emily végre önmaga lehet. A dúsgazdag szállodatulajdonos azonban a titoktartás mestere, Emily pedig hiába keresi a válaszokat, valaki mindig egy lépéssel előtte jár

Emily lassan kifut az időből, már nem hisz sem barátságban, sem szerelemben. Meg kell hoznia egy képtelen döntést, melynek következtében vagy sértetlen marad a szíve vagy menthetetlenül összetörik.

Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed-regények.

Igaz ha elolvasod ezt az első részt ez a kis fülszöveg nem fog segíteni, hogy kibírjuk a következő részig :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése