2017. október 13.

Anne L.Green - Elvarratlan szálak

A szerelem a legveszélyesebb fegyver

Aiden Cross sorsa már a születése pillanatában megpecsételődött. Az anyja halála után alig pár hónaposan az olasz maffia elől egy tanúvédelmi program keretében Amerikába menekítik, ahol a nagynénje oltalma alatt felépítheti saját életét. Az új, szeretetteljes környezetnek hála, boldog lehetne, ám mégsem találja a helyét. Egyik zűrből a másikba keveredik. A múltjának titkai lassan benne is felszínre törnek, így visszatér olasz gyökereihez, hogy ráleljen önmagára.

Baleseti sebészként helyezkedik el egy római kórházban, ahol nemcsak a hivatásába vetett hitét kapja vissza, de rátalál a szerelem is. A tökéletesnek hitt boldogságot azonban beárnyékolja a balsors. A mindennapok részévé válik a megfélemlítés, zsarolás és korrupció.

Aria Bianchi határozott, ambiciózus rezidens, akinek életében az egyetlen fontos tényező: a munkája. Ám ez akarata ellenére hamar megváltozik, amikor feltűnik az új felettese Aiden személyében. A férfi humora, lazasága, lázadó életfelfogása lenyűgözi és magával ragadja a fiatal lányt. Közös jövőjük építésének útjában azonban egy leküzdhetetlennek tűnő akadály áll: a maffia.

A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje. Legújabb romantikus-erotikus regényének lapjain a korábbiaknál is több izgalommal, érzelemmel, humorral fűszerezett története során végigizgulhatjuk a két szerelmes váratlan fordulatokkal, küzdelmekkel gazdagított életútját.

Hát nem kérdés, hogy Anne ismét feladta nekünk a leckét. Legalábbis ami a férfi karaktereit illeti. Próbálgattam így Aiden történetének olvasása után dönteni, hogy melyiküket is imádom jobban. De nagyon hamar feladtam mert lehetetlen. Mindannyiukat imádom. Immár Aiden Cross is csatlakozott a fiúkhoz. 

Pláne így, hogy Alex fia nem is volt kérdés, hogy imádni fogom a pasit. Hazudnék ha azt mondám nem emlékeztet az apjára ilyen idősen. 

Így jobban belegondolva mégis hihetetlen élmény volt az ő sztoriját olvasni. Hiszen mikor anno megismerhettük Aident akkor még kisfiú volt. Annyira eltudok töprengeni ilyenkor, hogy már felnőtt férfi és, hogy atya ég mennyi idő eltelt mióta megismerhettük a szülei Lexie és Alex történetét. 

Ugyanakkor izgatottan vágtam neki. Összességében az elején annyit a történetről, hogy Anne ismét kitett magáért és azt kaphattuk amit már megszokhattunk tőle. Egy vérbeli Anne L.Green történetet. Amit ha egyszer elkezdesz nincs megállás. Magába szippant és nem enged. 

Jöjjön akkor így az elején a szívtipró Dr Cross. Akiről már említettem annyit, hogy nem kicsit hasonlít az általunk imádott Alex Crossra. Nem hiába apa és fia. Egy szuper dögös, szexi pasi lett a kicsi Aiden-ből. Aki csak úgy habzsolja az életét és a nőket. A munka fogalmát nem nagyon ismeri mert a családi biznisz nem igazán jött be neki. És hiába orvos a szakmája azt sem gyakorolja hála annak, hogyha fel is bukkan egy kórházban inkább a nőket fogyasztja ott is. De történik valami ami teljesen felforgatja az életét. Nagyon sok mindenre szeretne választ kapni. Megtudni ki is ő valójában? Hogy mit akar az élettől?

Na így indul Aiden Cross története. Nem is akárhol szeretne erre rájönni Aiden hiszen egyenesen Rómáig viszi az útja. Itt kezdi újra. Vagy inkább itt kezdni el az életét. Elkezd dolgozni egy kórházban ahol nagyon hamar rájön, hogy igenis jó a munkájában és még élvezi is csinálni. 



Ez idő alatt nagyon jól kiismerhetjük a pasit.  A tökéletes külső mögött amiért minden nő odavan - na persze engem is rögtön megvett a pasi - egy érzékeny ugyanakkor kemény pasit találhatunk. Aki nagyon tud szeretni, aki bármire képes azért, azokért akiket szeret  A kicsapongásai után Aiden hamar felnő és tökéletesebb pasi már nem is lehetne belőle. Minden téren. 

Nem véletlen, hogy Aria sem tud ellenállni neki. Nem is kaphatott volna Aiden jobb partnert mint ő. Ő is ugyanolyan makacs akárcsak a pasi. Aria is mindig eléri és tudja mit akar. Rendesen emberükre akadtak a másik személyében. De pont ezért fantasztikusak együtt és kedveljük meg őket rögtön. Igaz Aria életében is akadnak problémák de itt ilyen téren inkább Aiden van a középpontban. 

Ugyanakkor itt van még ez a vonzalom amit az első pillanatoktól éreznek egymás iránt. Hiszen bármennyire is kemény Aria, bármennyire csak a munka az élete éppen ideje egy kicsit másra is koncentrálni. Na ebben Aiden felbukkanása segít neki. Fantasztikus párost alkotnak ketten. Mind a munkájukban mind pedig kapcsolati téren.

Mindkettejük karaktere tökéletesen kidolgozott lett. Olyan embereket kaptunk a személyükben akiket azonnal megszeretünk. Külön de együtt meg főleg. Igaz érdekesen indul a kapcsolatuk hiszen Ariának megvan a véleménye a jóképű és csibész Dr.Cross-ról. Egész végig imádtam a párost de nálam nem kérdés, hogy az eleje, az ismerkedésük és az utána részek voltak a kedvenceim. 

Ahogy említettem nem kicsit működött a kémia közöttük már az első pillanatoktól kezdve. Ugyanakkor ott volt ez a húzzuk egymás agyát. Majd, hogy áá ezt nem szabad hiszen kollégák vagyunk. Imádtam. A már együtt részeket is természetesen de ezeket még jobban. Anne pedig ismét igencsak kreatív volt. Minden téren. 

Tökéletesen megírt szenvedélyes, erotikus és szerelmes pillanatokat olvashattunk a párosunkról. Nem kevés szenvedélyes percük akadt de tökéletesen megírva pont ahogy és amennyi kell. Mondhatni az eleje inkább erről szól a történetnek. Hogyan ismerkednek meg mind a munkában mind a magánéletben. Hogyan indul és alakul a kapcsolatuk.  

De semmi sem tart örökké a boldog pillanatok sem. Hiszen Aiden okkal jött ebbe a városba. Nagyon hamar utol is éri út a múltja, a családja. Aminek nem kevés köze van a maffiához. Ez pedig mind nagyon jól tudjuk mit jelent. Nem kevés titkot, bűnözést, vért, fájdalmat, halált. 

Aiden-nek mindezekkel szembe kell néznie, hogy tényleg megtudja ki is ő valójában. De szerencsére egy csodás nő áll mellette ugyanakkor természetesen a családja. A szülei, a testvére. És még akadnak segítőik ezen a rögös és veszélyes úton.


Bámulatos amit Anne ismét megírt nekünk. Minden pillanatát imádtam. Egy fantasztikus kapcsolat alakulását követhetjük végig ami mellett nem keveset aggódhatunk és izgulhatunk is. Hiszen ha Anne L.Green akkor tudjuk, hogy nem csak a szerelemről olvashatunk. Jócskán kapunk ismét bonyodalmakat, titkokat, fájdalmat. Igencsak meg kell küzdeniük a szerelmeseknek hiszen az írónő ismét nem kíméli őket. De pont ezt szeretjük tőle. Na és persze Aiden Cross-t soha nem is kellett félteni. Minden téren lenyűgöző pasi. 

Az írónő pedig mindig képes ismét meglepni bennünket. Valami újat, fantasztikusat alkotni. El sem tudom mondani mennyire örülök, hogy megszületett ez a történet. Imádom. Köszönjük, hogy megírtad nekünk Aiden történetét.

Megkapjuk a legjobb hozzávalókat egy újabb tökéletes ALG regényhez: a szuper dögös pasit aki nem hiányozhat (az apját már ismerve ez várható is volt :), egy helyes, hamar megkedvelhető női karaktert mellé. Már ismert és szeretett karaktereket. Akik mellé nekem csatlakozott Maya, Aiden testvére akit szintén nagyon megkedveltem. Az biztos, hogy ő is egy Cross :) (Drága Erzsó nem olvashatnánk még egy Cross gyerkőc történetet? :) A negatív karakterek sem hiányozhatnak, akadtak is szépen akik bonyolították a párunk életét. Ugyanakkor szenvedély, vágy, szerelem. Titkok és itt a maffia... Félelmekben és izgalmak nem volt hiányt. Ugyanakkor nevetni is sokat lehetett a párosunkkal. Imádtam. De pokolian sokat aggódtam, izgultam mi is fog kisülni ebből. De Anne ismét minden tökéletesen kitalált. Le a kalappal és ismét gratulálok. 

Egy újabb csodás regény, köszönöm, hogy megírtad nekünk! 

Ezt  mindenkinek azonnal olvasnia kell! Egy lebilincselő olvasmány, fordulatos. Egy újabb tökéletes Anne L.Green regény.  Nem kérdés, hogy Aiden Cross minden női olvasót rabul ejt. Egy újabb könyves álompasit kaptunk :) De persze hajrá a pasi olvasóknak is mert ők is ugyanúgy tökéletes olvasmányra lelhetnek az Elvarratlak szálakkal.

Nem is kérdés, hogy a borító is imádós. Aiden <3 és persze tökéletes illik az írónő stílusához. Ismét remekül eltalálták. 

A könyvet nagyon köszönöm az Álomgyár kiadónak és az írónőnek! Nagyon örültem, hogy ismét találkozhattunk és beszélgethettük! A kedves szavaidat Anne, nagyon sokat jelentenek! Én is köszönöm! <3


Értékelés: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése