2017. október 23.

Erin Watt - Papír hercegnő

Egy lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához.
Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad.
Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött.
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük.
Talán igaza van.
Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait.
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?

Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!

Egy hatalmas nagy kedvencemmel érkezem. Teljesen beleszerettem ebbe a könyve. És ahogy a kiadó oldalán látom miszerint újra kell nyomni a könyvet mert elfogyott ezzel nem csak én lehetek így. Már első látásra a könyv borítójába beleszerettem. Elolvasás után pedig bátran kijelenthetem, hogy imádom és nagyon kedvencet avattam ezzel a sorozattal.

Ráadásul azt is elmondhatom, hogy hamarabb mint vártam volna érkezik a folytatás. Szerintem a kiadó még nem hozott ki ilyen hamar könyvhöz folytatást. Ezzel nagyon megleptek de még szerintem egy könyv folytatásának se örültem ennyire. Na de erről picit később, egyenlőre jöjjön ez a bizonyos Papír hercegnő.

Pontosabban Ella. Akinek a személyében egy igazi belevaló csajt ismerhetünk meg. Nem is véletlen hiszen neki soha az életben semmi nem volt könnyű mint például a Royal fiúknak. Neki igencsak meg kellett küzdeni mindenért. Nem kevés nehéz dolgot kellett túlélnie. Táncolt egy sztriptízbárban ha kellett, hogy segítsen és tudjanak boldogulni. Ezért is volt nehéz, furcsa neki mikor hirtelen a Royal család betoppan az életébe. Lassan fény derül, hogy ki is ő valójában, mi köze ehhez a dúsgazdag családhoz.

Ahol várhatóan nem éppen fogadják őt repesve. Legalábbis ami Callum fiait illeti. Még ha ő és a párja rendesek is Ellával nem lehetnek mindig mellette. Ráadásul a lány nemcsak egy számára eddig teljesen ismeretlen helyzetbe kerül, új családba. Még az új iskolával járó helyzetekkel is meg kell birkóznia.

Hiszen eddig keményen meg kellett dolgoznia mindenért. Elvesztette a szüleit. Ráadásul most kezd csak sok mindent megtudni. Belecsöppen a Royal család világába ahol minden a pénz. És immár Ellának is akad belőle bőven. Ezt pedig persze az új mostohatestvérek nem éppen nézik jó szemmel.

Na de Ellát nem olyan lánynak ismerhetjük meg akit félteni kell. Még a szép számban lévő Royal fiúk ellenében sem. Ahogy említettem egy igazi belevaló lány. Aki sokat megélt már és akit nem kell félteni. Ki tud állni magáért ha kell és ebben az új világban sokszor szüksége is van rá. Mind emellett mégis neki is kijárt, hogy végre könnyebb legyen az élete. Hogy érte is kiálljon valaki. Már ha ez lehetséges a Royal házban.

Reed Royallal az élen. Aki aztán végképp nincs az oda az új családtagért. Igencsak megvan a véleménye Elláról még akkor is ha kettejük első találkozásától kezdve csak úgy pattognak a szikrák kettejük között. Akárcsak Ellát Reedet sem kell félteni. Ezért sem piskóta páros ők ketten. Na de pont ebből kifolyólag kapunk nem kevés szócsatával, viccekkel teli pillanatot is.

"– Akkor békézünk, mi? – vigyorog rám, amikor meglát.
– Létezik egyáltalán ilyen szó? – kérdezek vissza a szobájába lépve.
– Hát, mivel értelmes szónak hangzik, szerintem az is.
– A gyökérarc is értelmes szónak hangzik, mégsincs benne a szótárban.
– Te most legyökérarcoztál?
– Á, te csak egy sima gyökér vagy.
– Jaj, hát köszi, hugi."

Azok mellett, hogy megismerhetjük őket. Reedet és a többi Royal fiút is. Akiknek még ott van az édesapjuk és akivel mégsem felhőtlen a viszonyuk. Ennek okairól is olvashatunk és szép lassan beleláthatunk a Royal család életébe.

Na de vissza azokra akik lényegében a középpontban állnak. Ella és Reed.

  

A lánynak nincs könnyű dolga a fiúval akinek már az első pillanattól megvan a véleménye a lányról. Hiába a szikrák és a vonzalom ami rögtön érezhető kettejük között. Mégis akadnak pillanatok amikor változni látszanak a dolgok. A testvérek már nem betolakodóként tekintenek Ellára hanem maguk közül valóra. Mi tagadás imádtam azokat a pillanatokat is amikor még nem éppen voltak oda a lányért. Kisültek ezekből is nagyon jó kis párbeszédek, pillanatok. De persze az már jobban tetszett amikor elfogadták és vigyáztak Ellára.

"Sokkal szexibb, mint amennyire egy ekkora parasztnak joga van annak lenni."

Hiába volt Reed sokszor egy igazi bunkó Ellával mégis lehetetlenség volt nem beleesni nekünk a Royal srácba. A tökéletes külső persze de azért a kemény álarc mögé azért néha be lehetett pillantani. Én imádom a pasit. Mindennek ellenére is. Gondolom mint mindig lesz minden tettére magyarázat. Legalábbis ajánlom a pasinak....

Fantasztikus páros ők a lánnyal. Mindketten kemények és ki tudnak állni magukért. Nem véletlenül volt velük sok beszólogatós és ebből adódóan sok vicces pillanatunk is. Ezek mellett persze itt volt a kettejük közt kialakuló kapcsolat.

Ők ketten már az első találkozáskor lángra tudták lobbantani az oldalakat, hát még utána. Néha jól is szólt nekik Easton például és joggal. Nem kicsit működött közöttük a kémia. Ami végül még több is lett mint szenvedély és vágy. Remekül kitalált és megírt pillanatokat olvashattunk a párosról. Imádtam kettejükről olvasni. Új kedvenc páros.

"– Úgy döntöttem önző leszek – közli gyötrődve.
(…)
– Csak ma éjjel – jelenti ki.
– Tegnap éjjel is ezt mondtad.
– De most komolyan is gondolom."

Mellettük pedig jelen volt még a Royal család többi tagja. Mi tagadás én imádtam a többi Royal fiút is. Talán az ikrek állnak nálam a sor legvégén. Nem kérdés, hogy Reed áll az élen. Eastont nagyon bírtam még valamint a legidősebb fiút Gideont. Callum is szimpatikus volt persze.


Na Brooke például már közel sem annyira. De a hasonló karakterek nélkül unalmas is lett volna a történet. Ellának ugyanis sokszor nem volt könnyű dolga ebben a gazdag kölykökkel telerakott világban de remekül feltalálta magát.

Nem éppen mondanám olyan hű de újdonságban magát a sztorit mégis az első oldalaktól képes fogva tartani és nem enged amíg ki nem olvasod. Képes nem kevés meglepetést okozni. Fantasztikus, rögtön megszerethető karakterekkel. Titkokkal, intrikákkal, szenvedéllyel, érzelmek sokaságával. Hiszen ahogy írja a borító a Royal fiúk tönkretesznek.

Hogy mi is sül ki ebből az egészből megtudhatod ha elolvasod. Az biztos, hogy kihagyni kár lenne. Most nálam a kiadótól az a könyv viszi a prímet. Minden percét imádtam. És ahogy írtam nektek az elején nagyon sokan lehetünk még ezzel így mert az első kört pikk pakk elkapkodtuk. Nem véletlenül. Szóval ha netalántán valaki még nem olvasta a Royal család történetének első részét akkor nyomás gyorsan beszerezni. :)

Értékelés:



És akkor a végére jöjjön a folytatás:

Kikötőben vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét.
Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe.
Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa.
Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást.

Talán igaza van.



Érkezik hamarosan a Megtört herceg :)

Már előrendelhető, november 07-én Elit Startban érkezik is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése