2017. október 29.

Várható megjelenések

Nos úgy tűnik ha a Könyvmolyképző kiadón múlik akkor év végére teljesen kifosztanak bennünket :D Ugyanis ismét újabb szuper megjelenésekről jönnek a hírek. Nem is akármilyen könyvekről.

Az első egy olyan könyv amit anno az Ulpius kiadó jelentetett meg. A sorozat második része pedig már a KMK-tól érkezik. Nem is akármelyik hanem a Rázós könyvek csoportjába. Ő pedig nem más mint a Real folytatása:

„Bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy az ENYÉM legyen.” – Remington Tate

A nemzetközi bestseller VALÓS-ban az Underground boksz-bajnokság megállíthatatlan rosszfiúja, Remington Tate, megtalálta méltó ellenfelét. Brooke Dumas, akit azért szerződtettek, hogy tökéletes kondícióban tartsa a férfi testét, olyan elemi ösztönöket ébresztett fel Remington „Remy” Tate-ben, amik olyan ősiek, mint az emberiség maga… most pedig képtelen a nő nélkül élni.
Broke sosem gondolta volna, hogy egyszer majd egy olyan férfi mellett fog kikötni, aki minden nő álma, azonban nem minden álom ér boldog véget, és pont, amikor a leginkább szükségük lenne egymásra, Brooke-ot elragadják a ring mellől. Így most, hogy elválasztja őket a távolság és a sötétség, Brooke számára nem marad más, minthogy megküzdjön annak a férfinak a szerelméért, aki csakis az övé.


Küzdelem a ringben és a ringen kívül

Várható megjelenés: 2017.

A következő könyv pedig a Pretty Little Liars sorozat második része lesz. Én még nem jutottam hozzá az elsőhöz sem de ami késik nem múlik :) A sorzatot imádtam szóval nem kérdés, hogy a könyvek is nagyon várósak. Íme a második rész ami hamarosan érkezik majd: 

Rosewoodban, ahol a legédesebb mosolyok takarják a legsötétebb titkokat, él négy csinos kis hazudozó – Spencer, Aria, Emily és Hanna –, akik nagyon csúf dolgokat tettek...
Spencer lenyúlta a testvére barátját; Aria totál belezúgott az angoltanárába; Emily nagyon szereti az új barátnőjét, Mayát... de nem csak mint barátot; Hanna pedig szó szerint belebetegszik a megszállottságába, hogy tökéletesen nézzen ki. De a legrémesebb titok, amin mindannyian osztoznak, annyira botrányos, hogy teljesen tönkretehetné kényelmes életüket.
És valaki, aki csak A.-nak nevezi magát, éppen ezzel fenyegetőzik.
Először azt hitték, A. Alison, a három éve nyomtalanul eltűnt barátnőjük. Ám később kiderült, hogy Alison halott. De akkor ki lehet A.? Melissa? Spencer szinte betegesen versengő testvére? Vagy Maya, aki egészen a magáénak akarja Emilyt? És mi van Tobyval, a titokzatos sráccal, aki pont azután hagyta el a várost, hogy Alison eltűnt?
Egyvalami bizonyos: A. kezében elég bizonyíték van, hogy tönkretegye őket. És a lányok minden egyes gyűrött levélkével, gonosz netes üzenettel vagy bosszúálló sms-sel közelebb sodródnak ahhoz, hogy mindent elveszítsenek.

Várható megjelenés: 2017.ősz

A harmadik könyvre mondanám én ha választani kell, hogy a legjobban várós. Érkezik ugyanis hosszú idő után a Dublin Street sorozat újabb része. Az biztos, hogy engem már a fülszövege megvett :) 

Barátkozó természete ellenére Olivia fájdalmasan bátortalan az ellenkező nemmel, még megszólítani sem meri a srácokat, akik bejönnek neki. De amikor Edinburghba költözik, új életet kezdhet, és miután belezúg egy szexi egyetemistába, úgy dönt, ideje legyűrnie a félelmeit és megszerezni, amire vágyik.

Nate Sawyer igazi nagypályás, aki senki mellett nem hajlandó lehorgonyozni, a legjobb barátaihoz azonban a végletekig hűséges. Így amikor Olivia hozzá fordul a párkapcsolati nyűgjeivel, felajánlja, hogy bevezeti a lányt a flörtölés rejtelmeibe, és segít Oliviának, hogy szexuálisan is magabiztosabb legyen.

A csábítás trükkjeit bemutató baráti tanfolyam hamarosan elsöprően szenvedélyes románccá alakul. Nate múltja és elköteleződésre való alkalmatlansága azonban tönkreteszi a kapcsolatot, és Olivia egyedül marad. Nate azonban hamarosan rájön, hogy élete legnagyobb hibáját követte el, és emberfeletti erőfeszítéssel kell visszaédesgetnie a lányt, különben örökre elveszíti…

Várható megjelenés: 2017.ősz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése