2017. november 21.

Erin Watt - Megtört herceg

Kikötőben vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét.
Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe.
Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa.
Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást.

Talán igaza van.


Nem túlzok ha azt mondom az év egyik legjobban várt folytatása a Megtört herceg. Ugyanakkor a legmeglepőbb is miszerint az első rész után ilyen hamar érkezett. Aminek igencsak kegyetlen vége lett szóval nagy a boldogság, hogy ilyen gyorsan érkezett a folytatás. 

Teljesen beleszerettem ebbe a sorozatba. 

És a már említett nem semmi vég után nem is volt kérdés, hogy rögtön esek is neki ahogy a kezembe fogom. Csupán annyi a baj, hogy se perc alatt kivégeztem. Na de akkor ne szaladjunk annyira előre, kezdjük az elején. 

Picit meglepett az, hogy miként is állt össze a könyv ami a fejezeteket illeti. Borító, cím, fülszövegből ugyanis következtetni lehet mégis nem teljesen az lesz amire számítottunk de ez így volt tökéletes és nagyon tetszett. 

Reed mesélte el nekünk kezdésnek mi is történt pontosan mikor véget ért az első rész. Nagy meglepetést ez a része nem okozott a történetnek mégis jó volt most az ő fejébe belelátni. 

Ami ezt a részét illeti és Brooke karakterét ő ezek után végképp a nagyon nem szimpatikus karakterek táborába sorolható nálam. Ritka ellenszenves egy nőre sikerült na de tudjuk jól, hogy ilyenek is kellenek. 

És ha már Reed :) Akármilyen idióta is néha és amilyennek megismerhettük őt engem teljesen megvett, imádom őt. Ebben a részben is hozta a formáját. De ezúttal is megismerhettük a lökött, sokszor őrült dolgokat művelő oldala mellett a kedves, szerethető, gondoskodó énjét is. Igaz még mindig tud igencsak forrófejű lenni. Szerencsére ezek mellett igencsak kitartónak ismerhetjük meg. A ballépései miatt is szüksége is van erre. Na de összességében imádtam a karakterét. Szerintem nemcsak nekem jönnek be a balhés rossz fiúk.

" Sohasem volt igazából szükségem semmire, mielőtt megismertem őt. Most már levegőt venni is nehéz úgy, hogy nincs mellettem."

Persze mellette Ellát sem kell félteni. Reednek jócskán volt mit helyre tennie és imádom, ahogy Ellával egymással viselkednek. Igazi kemény csaj. Na jó azért valljuk be nem mindig megy neki Reed mellett. De ki hibáztatja ezért? Ismét imádtam mindkettőjük karakterét. Tökéletes páros. Akárcsak az írók akik megalkották őket. 

Maga a történet is remekül kitalált lett ismét. Az elejétől kezdve fogva tartott és nem is eresztett. Noha sejthető volt mi történt az első rész végén és mire számíthatunk mégis teljesen magával ragadott a történet. 

Ja és ez a rész, hogy az elején még sejted mi történt na ez majd nagyon hamar eltűnik. Ugyanis olyan csavarokkal tarkították az írók a történetet, hogy aztán csak pislogsz. 

Szóval nem hiányoznak a Royal családra jellemző pokoli kavarások, bonyodalmak, titkok. És persze a gazdag kölykök akik nem hiányozhatnak ebből a világból. A már megismert iskolatársak toppon vannak és ott is zajlik az élet. Csak, hogy ne legyen unalmas a párosunk és főleg Ella élete. 


De mindezek mellett ismét kijut igencsak sok pillanat amiben az érzelmeik kapnak főszerepet. Kettejük kapcsolata. Ebből a részből sem hiányzik a szenvedély, vágy és romantika.  Tökéletesen kitalált és leírt pillanatokat olvashatunk Ellával és Reeddel. Imádnivalóak. Két igen erős személyiség. De az sejthető az egymásnak ellenállás mennyire megy nekik.

Hihetetlenül működik a kémia kettejük között. Ugyanakkor a továbbra sem hiányoznak a vicces, beszólogatós pillanatok.

" – Te szerezted vissza Ella állását – közli a szájából szivárgó füstfelhő mögül.
– Ezt meg ki mondta neked?
– Wade – nyújtja felém a cigit. – Átmentem hozzá suli után.
– Azt hittem, két csaj várja egy hármasra.
– Négyes lett belőle." 

Ezekhez pedig nagyban hozzájárul természetesen a többi Royal fiú. Én az összeset nagyon szeretem. Pláne azért ahogy immár Ellához állnak. Remek pillanatokat olvashatunk velük.Azért mert az apjukkal továbbra sem felhőtlen a viszonyuk egymásért továbbra is kiállnak. Igaz Reed valljuk be tett is érte de egy kicsit volt, hogy kiesett a fivérei kegyeiből. Ettől függetlenül is sokszor akadtak remek pillanatok. Nem kell félteni a Royal fiúkat. Eszméletlen arcok tudnak lenni. Nekem közülük még mindig nagy kedvenc Gideon. Na meg persze az egyik legtöbbet szerepelt testvér Easton. Ő aztán nem piskóta. De mindannyiukat imádom.

Callum Royal is szimpatikus még mindig, őt is nagyon megkedveltem. Na igaz nem akkor amikor a kedvese is képben van....

Méltó folytatása lett ez a rész az elsőnek. Fantasztikus sorozat. Azonnal megszerethető karakterek. Egy erős, belevaló főszereplő csajjal aki természetesen egy dögös, mondjuk ki nem éppen tipikus jófiút kapott ki magának. Még több szuper pasi ha egy nem lenne elég. Egy nem mindennapi család, egy olyan világ ahol a pénz mindennél többet számít. Eszméletlen sok titok, probléma. Mégis az írók képesek tökéletesen belecsempészni a történetbe a szerelmet, a vágyat és még sok sok érzelmet.

Egyik pillanatban te is sírsz, aggódsz, majd nevetsz a szereplőkkel. Velük együtt ámulsz azokon amik még felszínre kerülnek. Ugyanakkor velük szeretsz. Ha egyszer belépsz a Royal család világába nincs menekvés.

" – Undorítóan nézel ki – mondja Easton hétfő reggel, miközben arra várunk, hogy Ella megérkezzen a suliba a pékségből.
– Miért? – törlöm meg a kézfejemmel az arcomat. – Összekentem magam lekvárral?
Edzés után elmentünk reggelizni, és kábé tíz palacsintát nyomtam be.
– Nem. A mosolyod öreg. Boldognak tűnsz.
– Seggfej." 

Fantasztikus történet. Csak ajánlani tudom. Igaz aki elolvassa ezt a részt ismét biztos vagyok benne, hogy a falat kaparja utána. Mert ha az elsőre azt mondtuk, hogy durván függővéges akkor erre szavak nincsenek. Bámulatos a csavar amit kitaláltak az írók. Csak leshet az olvasó.... Az biztos, hogy nem igen van és volt könyv amihez ennyire várnám a folytatást. Ilyent történésekre nem számítasz. Nem kis meglepetést tartogat a történet az olvasóknak. De pont ezért bámulatos.

Tessék elolvasni mert kihagyhatatlan. Ha netán valaki még egyáltalán nem olvasta a  Papír hercegnőt sem akkor mindenképpen szerezze be.

Engem teljesen magába bolondított a sorozat.

Az első résznél sokat tett hozzá a borító ami ezúttal is tökéletes lett. Illik a történethez, gyönyörű. Méltó párja az első résznek.



Értékelés:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése