2017. november 26.

P.C.Harris - Újrajátszás

A feltörekvő jégkorongos, Zack és a visszahúzódó Melanie, tökéletes álompárnak tűnnek. Ám a lány élete egy nap fenekestül felfordul, amikor hirtelen elveszít maga körül mindenkit, aki fontos volt számára. Beleértve Zacket is. A fiú egy profi szerződéssel a zsebében elutazik és ezzel darabokra töri a lány lelkét. Ekkor Melanie úgy dönt, hogy ő is maga mögött hagyja Kanadát, és egészen New Yorkig menekül.
A sors azonban úgy hozza, hogy évekkel később újra találkoznak, de az egymásra találás nem úgy sikerül, ahogy azt a lány megálmodta. Ehelyett egy titkokkal teli viszonyba bonyolódnak.
Vajon elég erős a kapcsolatuk, hogy túlélje a titkokat? Összeférhet a profi hokisok élete a szerelemmel? Te mire lennél képes, hogy megtartsd a szerelmedet?

P. C. Harris az Árnyoldal című sikerkönyv szerzőjének legújabb izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.


Egy újabb Álomgyáros könyvet avattam kedvenccé. Pikk pakk kiolvastam, imádtam a sztorit.


Aminek már az elején beindultak a történések. Hol Zack hol pedig Melanie meséli el nekünk minként is indul a történetük. Hogy jutnak el oda, hogy hosszú évekre elválnak. Mik az okaik. Mindeközben pedig szép lassan őket magukat is megismerhetjük.

Zackről nem is volt kérdés, hogy rögtön megszeretem a pasit. Imádjuk a sportos fickókat. Jégkorongosakat pedig főleg. Ehhez persze nagyban hozzájárul az a kép ahogy az írónő lefestette nekünk őt, ahogy magunk előtt látjuk a leírás alapján. Egy tipikus sportoló, dögös hapsi. Nem mondanám rossz fiú kategóriának mégis lehet akad pillanat amikor nem a szívünk csücske a pasi.

Mel karaktere szintén nagyon hamar megkedvelhető, rögtön megszerettem. Szegény lánynak nem könnyű az élete. Mégis van ami segít neki kikapcsolni és az szintén a jégkorong. Igaz neki nem ez a mindene mint a srácnak. Neki teljesen más álmai vannak amikben ott szerepel Zack is.


Akivel egyik pillanatról a másikra elkezdenek zajlani a dolgok. Imádom a párosukat. Igaz sejthető nagyon hamar, hogy mi fog történni velük. De addig akad néhány igen szenvedélyes, romantikus ugyanakkor vággyal teli pillanat kettejük között amit az írónő remekül tálal.

Majd sajnos nem éppen jó dolgok történnek velük amik a pár elválásához vezetnek. Mi tagadás én nagyon vártam ezt a részt. Amikor már úgymond idősebbek lesznek és így keresztezik az útjaik egymásét. Már felnőttek, érettebbek amikor ismét találkoznak. Mindketten elérték a céljaikat. Mégis úgy alakul az életük, hogy mindketten visszatérnek oda ahol annak idején elkezdődött majd véget ért köztük minden.

Igaz ezt a részét az írónő kicsit megkavarta nekünk. Imádtam ezt a csavart amit belerakott. Zacket persze még mindig imádjuk. Na ő nem sokat változott. Mindene a sport, akadnak persze csajok szép számmal. A baráti köre sem változott. Mellette van a régi azóta is hű társa :) Aki elolvassa érteni fogja mire gondolok. Még mindig az a helyes srác aki hihetetlenül tud szeretni. Aki tudja mit akar és el is éri. Akinek még ennyi idő után is fontos a lány.

A legtöbbet Mel karaktere változott. Minden tekintetben. Ettől függetlenül továbbra is nagyon szerettem őt, noha akadt egy két döntése amivel nem értettem egyet. De már csak azért is persze nehogy egyszerű legyen a történet :) Továbbra is egy erős nő. Akinek sok kijutott az életben de mellette vannak a barátai, a családja. Imádja a hivatását és nagyon is jó benne.

Ezek után sem volt kérdés ha kicsit megkavarva is a történéseket de imádtam Zack és Mel közös pillanatait. Amiben akadtak beszólogatós és viccesebb percek is.  Ezek részben köszönhető a barátaiknak is mert ők is kiveszik a részüket a dolgokban :) Na persze természetesen ezúttal mindennek ellenére sem hiányoztak azok a bizonyos szikrák a páros között ha egymás közelében voltak. Még ennyi idő múltán sem.

" – Nem adod fel, igaz? – sóhajtok.
– Bizony nem, picinyem. Amit akarok, azt meg is kapom. A hokisok a legkitartóbbak, nem tudtad?
Nagyot sóhajtok.
– És valószínű, hogy a legönteltebbek, a legbunkóbbak, a legarrogánsabbak, a leg…
– Leghelyesebbek? Legszexisebbek?
Na jó, ezzel nem tudok vitába szállni.
– Szóval most, hogy megbeszéltük, mennyire jóképű vagyok, kérdeznék még valamit – mondja.

– A válaszom bizonyára nem lesz. De ha gondolod, tedd fel nyugodtan a kérdésed, hátha addigra meggondolom magam. "

Imádtam ahogy az írónő leírta ezeket a részeket. Hogy újra egymásba szeretett a párosunk. Akik között hihetetlenül működik a kémia. Akadt nem kevés szenvedélyes pillanatuk, képtelenek voltak ellenállni a kettejük közt kialakult vonzásnak. Az biztos, hogy új kedvenc párost avattam.

A romantika és vágy mellett azonban továbbra is ott lebegett a múlt a fejük felett ami bármikor rájuk szakadhatott. Ezzel pedig nem kevés problémájuk is akadt de ezek tették még izgalmasabbá a történetet. Minden pillanatát élveztem és imádtam. Nem véletlenül olvastam szinte semmi perc alatt ki.

Egy fantasztikus történet.

Amiben a két rögtön megszerethető főszereplő mellett legfontosabb szerepet a szerelem adja meg, valamint a már említett sport a jégkorong. Az ezzel kapcsolatos részeket is tökéletes tálalta nekünk az írónő. Szóval imádjuk a hokit :D  Sok szenvedés, kemény perc is kijutott a szereplőinknek de mindezek ellenére remekül vették az akadályokat amiket az írónő állított nekik.

Na persze ebben nem kis segítségükre voltak a további karakterek. Dwayne lett nagyon szimpatikus még nekem. Aki amolyan apa féle Melnek. A barátnő Tiff is hamar a kedvenceim közé került. A kissé bunkó Zack barátjával együtt aki nem más mint Mark. Nagyon bírtam a pasit, a vége felé pedig főleg.



Természetesen akadtak kevésbé szimpatikus karakterek is. Na olyan hol nincs? Mondanom sem kell, hogy Raisa az egyik ilyen. Nekem még mellette Tim került ebbe a kategóriába. Valahogy tartottam tőle talán ezért sem bírtam megkedvelni őt.

Magát ami a történéseket illeti várható volt egy idő után mi fogja a főbb problémát okozni a párosunknak mégis végig izgulod velük a történetet. Az írónő mindent remekül a helyére rakott. Végig magam előtt láttam a sztorit ahogy olvastam. Imádtam.

Ha tökéletes kikapcsolódásra vágysz akkor ez a te könyved. Csak ajánlani tudom.

Ehhez a csodás könyvhöz pedig gyönyörű borító párosul. Tökéletes a történethez. Imádom.

Köszönöm szépen az olvasásra a lehetőséget az Álomgyár kiadónak valamint az írónőnek! 

Drága Enci lehetne kapni egy történetet Mark barátunknak is? Ezek után nem is kérdés, hogy igencsak kíváncsi lennék az ő történetére is :) Addig is gratulálok ehhez a könyvhöz és további sok sikert kívánok!

Értékelés:




1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Mint látjátok a poszt alá érkező sok-sok poszt eltűnt! Egy emailt kaptam ezért is néztem rá.
    Én nagyon örülök ha sokatoknak tetszik ez a történet. Mert tényleg fantasztikus!
    Viszont, szerintem az is feltűnhetett, hogy ez a blog könyv alapú könyvek értékelésével foglalkozik. Nem pedig egy pdf kuncsorgó oldal!
    Szóval nem, senkinek nem küldöm el a regényt emailben! Egyrészt mert nincs meg, rendes papír alapúban van meg
    Másfelől pedig mert nem támogatom az ilyet. Pláne nem ha mint ebben az esetben is, egy magyar írónőt akartok megkárosítani.
    A kiadója munkatársaként ajánlani tudom az Álomgyár oldalát. Igaz ahogy nézem könyv formában már nincs, de e-könyvben ott megtaláljátok. Vagy fb-on a kiadó saját adok-veszek csoportjában akár még papír alapúra is rá bukkanhattok.

    Sziasztok!

    VálaszTörlés