2017. december 27.

Jodi Ellen Malpas - A tiltott

Mit teszel, ha nem tudsz uralkodni az érzelmeiden? Amikor tudod, hogy nem szabad így érezned valaki iránt. Még gondolatban sem.

Annie még nem tapasztalta meg a „szikrát”, azt a fajta kémiát, amikor meglátsz egy srácot, elakad tőle a lélegzeted, és teljesen elgyengülsz. Mígnem bulizni megy a barátaival, ahol szembetalálja magát a rettentően szexi és titokzatos Jack-kel. Nem csupán szikra gyúl közöttük. Ez igazi robbanás.

Jack azt ígéri, hogy tüze elhamvasztja Anniet, és tökéletesen beteljesíti ígéretét.

Együtt töltött éjszakájuk szenvedélyétől lenyűgözve, Annie kioson a szállodaszobából. Biztos benne, hogy az a férfi, aki ilyen erős hatást tett rá, akinek ilyen könnyedén meghajolt az akarata előtt, csakis veszélyes lehet. De már túl mélyek az érzelmei. Ám Jack nem csupán veszélyes. Tiltott férfi.


Nos az írónő nálam ismét tarolt. Imádom tőle az Ez a férfi sorozatot. De ami utána jelent meg Egy éjszaka címmel nekem sajnos nem jött be. A védelmező című könyve sem igazán, a magyar verziója ezerszer jobb lett :D Ez a könyv viszont most viszi a prímet.

Én imádtam. Nem véletlenül olvastam szinte semmi perc alatt ki és letenni sem tudtam. Pedig ha elolvassuk a fülszöveget igencsak ki lehet logikázni miről is szól a történet és nem is tűnik egy olyan hűű de nagy újdonságnak.

Mégis az írónő képes volt kihozni belőle egy remek történetet. Én minden percét élveztem és imádtam.

A történetet a női főszereplő Annie szemével ismerhetjük meg. Egy kedves, intelligens, legtöbbször erős nőt ismerhetünk meg a személyében. Na nem akkor ha Jackről van szó de annyira még ne szaladjunk előre. Nagyon hamar megkedveltem a karakterét. Annie mindezek mellett egy remek foglalkozást is kapott. Remekül lettek leírva ezek a részek, teljesen jól átjött mennyire imádja amit csinál. Ráadásul ez is csak segít a párosnak :)

Ahogy a fülszövegben olvashatjuk egy este Annie szórakozni megy a barátaival ekkor találkozik Vele. A férfival aki tiltott. Aki ugyanakkor hihetetlen hatással van rá. Olyan érzéseket vált ki belőle amit minden nő szeretne megtapasztalni és amiket Annie eddig nem is hitt, hogy léteznek. Az első pillanatoktól elvarázsolja őt Jack.

" Túlságosan ellenállhatatlan az, ami tiltott. Veszélyes csábítás és ellenállhatatlan vonzalom. És bizonyosan fájdalmat és gyötrődést okoz majd. "

És ha már ő is szóba került :) Az írónőtől már kaptunk egy kedvenc könyves pasit Jesse Ward személyében. Jack Joseph barátunkkal én egy másikat is kaptam most. Mondanom se nagyon kell szerintem milyen férfi is Jack. Őrülten jóképű, titokzatos. Már ránézni elég és az ember eladná a lelkét az ördögnek csak egy vele töltött pillanatért. Mindezek mellett mégis egy olyan férfit kapunk akit eleinte gondolhatunk egy rossz fiúnak is mégsem az. Egy szeretetre, szerelemre képes, remek férfit kapunk a személyében. Aki ha egyszer szeret akkor azt mindenével teszi. Aki megszerzi azt amit akar. És aki imádja a munkáját. Ugyanakkor egy olyan férfi akinek nem könnyű az élete. Egy olyan döntést kellene meghozni ami akár romba is dönthet mindent.


A történetről annyit amit már említettem, hogy nem nehéz kitalálni miről is szól, mi fog történni benne. A cím is árulkodó. Már csak ezért is tudtam, hogy tetszeni fog. Mindig is imádtam a tiltott kapcsolatokról szóló történeteket. Nem kevés izgalom van a sztoriban. Ezért sem lehet unatkozni vele.


A párosunkra visszatérve a kémia részével aztán nem volt probléma. Sőt! Már az első találkozás alkalmával csak úgy szikrázott a levegő Annie és Jack között. Remekül leírta nekünk ezeket a pillanatokat az írónő.

" Képtelen vagyok ellenállni neki. Próbáltam, olyan átkozottul keményen próbáltam. Akarom őt. Szükségem van rá. "

Ezt követte egy szintén kiszámítható fordulat aminek a kivitelezésében azért volt meglepetés. Imádtam. Ahogy vártam abból adódott a fő probléma amire tippeltem. Igaz ezzel a részével a dolognak is tudott érdekes és fordulatos perceket okozni az írónő.

Nem kevés forró, szenvedélyes majd szerelmes pillanatról olvashattunk. Pláne, hogy minden tiltott. Pont ezért izgalmas. Ha egyszer belekóstolsz a dologba nincs megállás. Mindez pedig remekül tálalva. Pont annyi és úgy ahogy kell. Imádtam a párosról olvasni.

" Egy dolog megfosztania magát az embernek valamitől. Teljesen más tészta azonban, ha olyasmi foszt meg valamitől, ami felett nincs irányításod. Ettől csak még jobban akarod azt a bizonyos dolgot. " 



De ezek mellett persze mindebből kifolyólag akadtak igencsak problémák. Volt akinek nehéz döntést kellett meghoznia ami lehet, hogy súlyos következményekkel jár. Az írónő nem könnyítette meg a párosunk dolgát. Mégis minden így volt jó ahogy.

Nem várt fordulatok is akadtak, hol jók, hol rosszak. Ez hozzá tartozott de azt hiszem remekül ki lett találva minden. Mindebben pedig remek barátok voltak segítségükre. Nagyon megszerettem őket is. A lányokat és Mickyt is.  Annyira, hogy akár róluk is olvasnék egy egy saját sztorit :)

Nálam egy bármikor újraolvasós sztorit lett. Imádtam. Nem csalódtam az írónőben. Ezúttal ismét hozta azt amit az Ez a férfi sorozata után én vártam tőle. Nagyon örülök, hogy olvashattam.

Egy izgalmas regény teli szenvedélyes, erotikus, romantikus pillanatokkal. Tiltott percekkel, fájdalommal és megoldásra váró problémákkal. De vajon képesek e lépni azért, hogy boldogok lehessenek? Ha elolvassátok akkor megtudjátok! Én csak ajánlani tudom. Ahogy említettem nem egy óriási extra a történet mégis a karaktereivel képes az írónő feldobni a sztorit. Valamint a történésekkel. Én nem tudtam letenni. Hajrá nektek is :)

A borítót pedig még jobban imádtam. Semmi más nem passzolt volna ennyire tökéletesen a sztorihoz. Gyönyörű lett.


Értékelés:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése