2018. január 17.

Samantha Young - Jamaica Lane

A nagysikerű Dublin Street és London Road folytatása.

Barátkozó természete ellenére Olivia fájdalmasan bátortalan az ellenkező nemmel, még megszólítani sem meri a srácokat, akik bejönnek neki. De amikor Edinburghba költözik, új életet kezdhet, és miután belezúg egy szexi egyetemistába, úgy dönt, ideje legyűrnie a félelmeit és megszerezni, amire vágyik.

Nate Sawyer igazi nagypályás, aki senki mellett nem hajlandó lehorgonyozni, a legjobb barátaihoz azonban a végletekig hűséges. Így amikor Olivia hozzá fordul a párkapcsolati nyűgjeivel, felajánlja, hogy bevezeti a lányt a flörtölés rejtelmeibe, és segít Oliviának, hogy szexuálisan is magabiztosabb legyen.

A csábítás trükkjeit bemutató baráti tanfolyam hamarosan elsöprően szenvedélyes románccá alakul. Nate múltja és elköteleződésre való alkalmatlansága azonban tönkreteszi a kapcsolatot, és Olivia egyedül marad. Nate azonban hamarosan rájön, hogy élete legnagyobb hibáját követte el, és emberfeletti erőfeszítéssel kell visszaédesgetnie a lányt, különben örökre elveszíti…

Na jó ez a könyv is nagy kedvenc lett. Imádom a sorozatot. Eddig ha választani kell akkor a Dublin Street vitte a prímet :)  A London Road is jó volt de az már annyira nem vett le a lábamról. Na most az írónő ismét teljesen elvarázsolt. Vagyis legyünk pontosabbak Nate volt az :D Ó te jó ég. Ide nekünk egy ilyen pasit. 

Zsú barátnőmmel imádtuk a sztorit. Igencsak találó is igaz Zsú? Nem véletlenül jött be nekünk annyira. :D


A történetet a főszereplő Olivia meséli el nekünk. Elvesztette az anyukáját és nagyon sokáig csak ez volt érthetően a fontos számára. Az, hogy mellette lehessen. Ez miatt pedig nem éppen pasizott sokat, nem volt önbizalma sem. Ez töltötte ki az életét. Ezek után pedig ideje, hogy egy kicsit élni kezdjen. Nagyon sok dolog vár rá ami eddig kimaradt az életéből. Ezekhez pedig van egy remek barátja: Nate. 

Ahogy viszont mondani szokták férfi és nő között nem nagyon van barátság. Na hát ennek természetesen ők is igazat adtak. Na de annyira ne rohanjunk előre. 

Liv karaktere már rögtön szimpatikus lett. Egy helyes, kedves, jó fej csajt ismerhetünk meg a személyében. Akinek nem volt könnyű élete. Elvesztette az édesanyját és ez nagyon megviseli őt. Imádja az édesapját aki szintén szeretné ha a lánya végre élne egy kicsit. Igaz ott vannak a barátai de akkor is. Ők mind kapcsolatban élnek, ráadásul barátok is. Nate és Olivia pedig így kilógjak a sorból.
Liv visszahúzódó, semmi önbizalommal nem rendelkezik. Na de itt jön a képbe egy jó barát. Neki és ezeknek a leckéknek hála egy teljesen új Oliviát kapunk. Egy magabiztos nőt, aki tudja mit akar és nem is fél megszerezni. Ezt a csajt én még jobban kedveltem.

" Azt hiszem, megérdemlem, hogy az a férfi, akivel együtt vagyok, ugyanannyira szeressen, mint én őt. " 

Na és Nate. Nos hát ahogy sejthető egy iszonyú dögös, szexi pasit kapunk. Akiért odavannak a csajok. És ez kölcsönös is. Ahogy várható Nate nem az a kapcsolat párti, egy olyan pasi aki nagy kanállal eszi az életet és a nőket is.  Szó szerint barátnak remek, de pasinak? Na neki esze ágában sincs magára venni ezt a címkét. Mégis egy olyan pasi akibe azonnal bele lehet szeretni. Természetesen barátok, de Liv sem tagadhatja, hogy Nate igencsak ott van a toppon. Mind emellett, hogy külsőre egy igazi szexi pasi, remek barát. Ha arról van szó lehet rá számítani. Egyszóval imádjuk őt.

Ami a kettejük kapcsolatát illeti fogjuk rá eleinte tényleg baráti a kapcsolatuk. Együtt lógnak, Liv segít Nate munkájában, közben pedig még jól is szórakoznak. A lányra pedig ráfér a kikapcsolódás.

Remek párost alkotnak ők ketten. Nate tapasztalatai pedig még kapóra is jönnek. Liv mondjuk ki nem sokat élt még, egy szinte nulla önbizalommal rendelkező nő. És itt jön a képbe a mi szexi pasink. Hiszen akármennyire is barátok ők ketten Nate látja benne a nőt. És ezt meg is mutatja Livnek. Akinek ideje elhinnie, hogy egy szuper csaj. És ki lehetne ebben a legjobban a segítségére mint a barátja? Aki már ennyi kapcsolat után igencsak ismeri a nőket.Valamint magáról tudja mi jön be a pasiknak és ezt kész is megtanítani a lánynak.

Liv és Nate tehát beiktatnak a barátságukba egy kis pluszt. Néhány csábítási lecke formájában, hogy Liv megkaphassa a pasit akiért odáig van. A kérdés viszont ennek hála nagyon hamar felmerül, hogy vajon Olivia a jó pasiért van e oda?

" A viszonzatlan szerelem nem olyan romantikus ám, mint a könyvekben. " 


Mert ezeknek a leckéknek hála igen hamar kezdenek ők is rájönni, hogy lehet nemcsak barátok ők ketten? Ugyanis a kémia már az első pillanatoktól állati jól működik kettejük között. Csak úgy szikrázik a levegő körülöttük. Ezeket a pillanatokat, leckéket eszméletlen jól megírta az írónő. Ezek után mi is akarunk egy ilyen barátot. Nem volt kérdés, nagyon hamar eldőlt, hogy Nate beáll a kedvenc pasijaink közé :D


Tökéletesen kitaláltak lettek ezek a leckék, a közös pillanataik. Sok sok szenvedélyes, erotikus, igencsak forró pillanat. A kellő mennyiségben, remekül megírva. Az írónő ismét nem okozott csalódást. Sőt. Ezzel a történettel nálam felülmúlta az eddigieket.

Akadt benne igaz szomorúság, fájdalom. Ugyanakkor nevetni is tudtunk néha. Olvashattunk a már megismert és megszeretett párosainkról. A bonyodalom része a történetnek ugye végül is adott ez nem is volt annyira meglepő. Mégis jól megírt lett ez is. Végig fent tartotta az érdeklődést a történet, képtelenség volt letenni.

" Az élet túl rövid. Túl rövid ahhoz, hogy utáld magad én ne próbáld visszanyerni az önbizalmadat. Túl rövid ahhoz, hogy ne élvezd ki minden percét. "

Fantasztikus karakterek. Mind Olivia mind pedig Nate. Na jó Nate a csúcs! Nagyon jól megírt lett minden. Mindenből volt a történetben: bánat, barátság, szenvedély, szerelem, félreértések. Nem kevés dolog amit Oliviának és Nate-nek saját magával kellett rendbe tennie, hogy ők ketten együtt is jók legyenek. Vagy lehetnek e boldogok együtt egyáltalán? Nate képes lesz feladni azt az életet amit eddig élt? Hát addig míg ez kiderül egy kalandos útra kísérhetjük el őket, de megéri!

Én minden percét imádtam. Ismét gratulálok az írónőnek! Engem teljesen elvarázsolt ismét. Zsú barátnőmmel kiegyeztünk abban, hogy Nate rabul ejtett minket. Na meg, hogy a történet igen találó :) Imádtuk. Imádtam. Nem kérdés, hogy akármikor újraolvasós. Hajrá nektek is! :)

Értékelés:



A végére pedig még egy szuper meglepetést is kaptunk az írónőtől. :)  




2 megjegyzés: