2018. február 25.

Érkeznek az új Armentrout könyvek

És ha már egy kicsit lemaradtam akkor ezt ideje behozni. Mégpedig kezdésnek egy jó hírrel. Vagyis kettővel inkább. A Könyvmolyképző kiadótól olvastam év végén Jennifer L.Armentrout új sorozatát a Komor elemeket. Az első részét nagyon szerettem. Na Daemont semmi sem verheti le de ez a sorozat még felveheti a versenyt. Szóval úgy tűnik idén érkezik a sorozat második része. Már csak azt remélem, hogy mielőbb :)

Borítót még nem de fülszöveget már kaptunk hozzá. Az első rész vége után mindenképpen kívánságlistás a könyv.
Ki várja még? :)


Minden érintésnek ára van.

Layla Shaw megpróbálja újjáépíteni darabokra hullott életét – ez nem könnyű feladat egy tizenhét éves lánynak, aki szinte teljesen biztos abban, hogy ennél rosszabbra már nem fordulhatnak a dolgok. Lehetetlenül vonzó legjobb barátja, Zayne reménytelenül elérhetetlen a számára, hiszen Layla csókjának titokzatos ereje kiszívná a lelkét. Az őrzők klánja mindig is megvédte a lányt, ám egyszeriben kiderült róluk, hogy veszélyes titkokat rejtegetnek. És Layla szinte gondolni sem bír Rothra, a pokolian dögös démonhercegre, aki úgy megértette őt, ahogy senki más tudná.

Ám a mélypont néha csupán a kezdet. Layla ereje ugyanis váratlanul változásnak indul, és kínzón csábító ízelítőt kap abból, ami mindig is tiltott volt a számára. Azután, amikor a lány a legkevésbé számít rá, Roth visszatér, és olyan híreket hoz, amik örökre megváltoztathatják Layla világát. A lány végre megkaphatja azt, amire mindig is vágyott, de mivel közben szó szerint elszabadul a pokol, és egyre csak gyűlnek az áldozatok, az ár talán magasabb, mint amit Layla hajlandó megfizetni…

És ha már az írónő akkor a kiadó sem vacakol ugyanis még egy sorozatát adja ki az írónőnek. Ígéretes a fülszöveg ha engem a borítója ennek annyira nem is vett meg. De mivel mindent imádok amit Jennifer ír így nem hiszem, hogy csalódni fogunk benne. Én ezt is kíváncsian várom!



A CSONTOS SEGGŰ VÉN MOIRÁK HALÁLRA RÖHÖGIK MAGUKAT…

Egy éve már, hogy Seth alkut kötött az istenekkel, és nekik adta az életét. Eddig minden tőlük kapott munka durva volt és véres – amivel neki nem is volt semmi gondja. Apollón azonban most valami egészen más feladattal bízza meg. Testőrt kell játszania, és a szabály: mindent a szemnek, semmit a kéznek. Csakhogy olyasvalaki számára, akinek egész életében gondjai voltak a szabályokkal, ezt nem is olyan könnyű betartani.

Josie el sem tudja képzelni, mit akarhat tőle ez az őrült, de nagyon szexi pasi. De nem sok jót ígér, hogy az otthonától távoli, épp csak elkezdett új életét Seth megérkezése a feje tetejére állítja, és egyenesen beledobja őt egy olümposzi méretű turmixgépbe. Josie-nak vagy teljesen elment az esze, vagy tényleg egy egyenesen a görög mitológiából megelevenedett szörnyeteg tör az életére.

Persze könnyen lehet, hogy mindennél nagyobb veszélyeket rejt majd az aranysárga szemű, titokzatos Sethtel való izzóan szenvedélyes kapcsolata.

MERT A TÖRTÉNELEM, ÚGY TŰNIK, MEGINT MEGISMÉTLI ÖNMAGÁT…
Élvezd a sodrását!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése